Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Prey 2017

Dohrano.

Dobre vymysleny zaver hry. Akorat teda si myslim, ze nulova znovuhratelnost. Nedokazu si predstavit, ze bych to mel po tom zaveru a odhaleni hrat znovu. Stejne tak si myslim, ze kdo zaver zna, nemuze si uz hru uzit. To neni nijaka vytka, naopak.

Co me zklamalo jsou bugy v te hre, hodne nepovedene. Nevim taky, proc porad vyvojari musi tlacit na pilu s delkou her a radeji se nezameruji na vypilovani scenare a odstraneni bugu. I tahle hra je proste dlouha a kdybych mel plnit vsechny vedlejsi ukoly, coz bych rad, tak by byla tak dlouha, ze i polovicni by byla porad moc dlouha. Nejvic mi vadila nedomyslenost te hry z hlediska sdelovanych informaci hraci. Protoze jsem behem hry a hlavne ted po samotnem dohrani koukal na gameplay na youtube, tak jsem zjistil, ze mi utekla spousta veci proste proto, ze jsem jim pri hrani nevenoval pozornost. Proste nekam jdete a nekdo na vas zacne mluvit, ale hra vas neomezuje v tom, ze byste museli tu promluvu poslouchat. Protoze je to hodne ukecane, kolikrat se NPC opakuji a nebo neco placaji, co vas vubec nezajima, tak to brzo prestanete vnimat. Pak se lehce stane, ze NPC neco udela nebo rekne, co je dulezite, ale vy o tom nevite. Tudiz pak akorat clovek kouka jak puk, kdyz najednou je nejaky ukol nesplnen a nemate tuseni proc.

Jestli bych hru nekomu doporucil popravde nevim, na jednu stranu namet dobry, nezkazili konec, naopak je to dobre vymyslene (titulky jsou trochu svinarna, ale jo pobavilo). Na druhou stranu hlavne mi vadi ty bugy a myslim, ze to slo vypilovat mnohem lepe, aby hra umela dat vedet, kdy je to dulezite a kdy je vedlejsi ukol, opravdu jen neco vedlejsiho. V tehle hre jsou totiz nektere vedlejsi ukoly ve skutecnosti spjaty s koncem hry, takze ikdyz jsou vedlejsi, mel by je hrac splnit. To ze nevim, co mam delat, ze se ve hre docela spatne orientuje, je opravdu hloupe. Proste je vlastne skoda, ze to vyvojari nedotahli, melo to potencial, aby to byla pecka, to rozhodne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny