Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Prey 2017

Opravdu totální kokotina.

Rychle zachraň posádku než jí dojde kyslík.

Tak se tam probojuju přes nekonečné množství nepřátel a co zjistím, že bez vlastnosti hackování 4. úrovně nelze prorazit dveře od ovládací místnosti? Přitom, abych tu vlastnost získal, musím mít neuromody, které nemám a nemám jak je získat? Bože to jsem si zase naběhl na krávovinu. Ach jo.

Definitivně mě kreténi nasrali, definitivně s tím končím, stupidita přitroublá.

---

Edit: Tak beru zpet, nema to jen spatny design, hlavne je ta hra neuveritelne zabugovana. Uz se mi to stalo nekolikrat, ze jsem se nekam chtel dostat, typicky pres panel udrzby, kde musi byt clovek skrceny, a nemohl jsem se do toho otvoru dostat. Jako kdybych narazel na neviditelnou zed. Zkousel jsem to otevrit a zavrit a furt nic. Tak jsem nakonec hru vypnul, znovu zapnul a nahle jsem se proste skrcil a prosel. Podobny problem je ve hre s horicim potrubim, ktere obcas zalepite, nic nehori, ale kdyz se priblizite, tak vas to stejne osmahne. Proste ta hra jako by nevedela, ze je to zalepene a uz v tom miste nic nehori.
Takovyhlech bugu je v te hre spousta. Myslim, ze tu nadavam pomerne casto, ale takhle zabugovanou hru jsem snad jeste nehral.

No a ted zpet k ridici mistnosti s kyslikem, krome zakodovanych dveri, ktere bez nejvyssi urovne hackovani neotevru, je tam jeste okno s napul vytazenou roletou. Ja uz v te lokaci byl predtim a napadlo me, ze se prave tamtudy protahnu dovnitr. Neslo to. Tak jsem to ted ani nezkousel, ale nasel jsem youtubera, ktery prosel prave tudy. Neskutecne. Hned jsem tam nabehl taky a ..... nic. Neslo to, bohuzel zase nic. No za pokus nic nedam, takze jsem hru zrestartoval a co se nestalo, najednou jsem v pohode prosel.

Tak nevim, ale myslim, ze by nebylo od veci, kdyby treba i Steam misto toho, jestli hry neobsahuji nejakou nezadouci tematiku, nemel hlidat, jestli ty hry nejsou tak zabugovane, ze se nedaji hrat. A zmetky proste odmitnout na Steam umistit, treba by to vyvojare naucilo, aby to prestali sit horkou jehlou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny