Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Další zbytečná hra Mars War logs

Zdar,

zajemci o RPG si mohou stejne jako ja vsimnout starsi ale docela dobre hodnocene hry Mars: War logs. Navic je teda hra s kvalitni fanouskovskou cestinou, ale blba je i tak.

Takze vas timto varuji, nema smysl to hrat, hloupa hra.

Ja to dohral, ona ta hra je totiz nastesti kratka a ted jsem leda nastvanej, ze jsem s tim vubec ztracel cas. Ono uz mi to teda mohlo napovedet driv, ze ten zaver bude stejne hloupej jako cela hra, ale porad jsem doufal v neco a ono nic. Ted mam pocit, jak kdyz me nekdo probudi ze spatneho snu. Ikdyz byl blbej, stejne jsem chtel vedet, jak to skoncilo a tady to skoncilo nijak.

Tvurci ale nejen ze nezvladli zaver oni nezvladali scenar uz v prubehu hry. Stacilo chvili neposlouchat nebo se na polootevrene scene vydat po svym a bylo. Kecate s postavou a pry ma strach z nejakeho kryspina, vysvetlit ji, ze uz jsem ho zabil neslo. Poslala me na nej a hned to hodilo splneny ukol. Nevim, proc tvurci radeji neudelaji koridor, kdyz nemaji na to pohlidat si moznosti a pak vam tu hru kazi splnene ukoly, o kterych hra nevi, ze uz je mate splnene.

Proste nekdy by vyvojari her meli jit delat radeji jinou praci nez kydat na Steam pritrouble projekty bez hlavy a paty. Horsi, ze od stejnych vyvojaru mam jeste jednu hru, nekde jsem onehda cetl, ze je to ptakovina, no s tim uz nic nenadelam, to uz jsem pochopil pred nejakym casem, ze uz si zadnou hru dopredu nekoupim, pak je cloveku lito utracenych penez a hraje to pres to, ze je to jen ztrata casu.

Mimochodem boss fight s dulnim cervem uplne jinej nez vsechny ostatni fighty ve hre, taky nepochopim, proc to vyvojari delaji takhle, asi kdyz nevedi kudy kam, tak se hry snazi ozvlastnit a obvykle to akorat zhorsi. No ja mel stesti a boss fight ikdyz mel byt tezkej jsem dal skoro hned, nahoda, ale na zajimavosti hry teda ani boss fight nepridal.

Takze pokud znate nejaka dalsi podobna RPG, kterym se vyhnout, tak klidne napiste taky, at vim co nebrat.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny