Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Další zbytečná hra Mars War logs

Takze vas timto varuji, nema smysl to hrat, hloupa hra ....

Beru celej komentar zpet.

Prvne jsem na Mars: War logs koukal na youtube a je tam vic koncu, akorat ten muj byl dost divnej, v podstate uplne nijakej. To je samozrejme chyba vyvojaru hry, ale on je to uz nejaky cas trend delat vic koncu. Tady to vyvojari prehnali. Kdyz vzpomenu na Zaklinace 3, tam taky bylo vic koncu a taky jsem musel davat pozor, ale tady se vubec nedalo odtusit, co jak delat, protoze pro lepsi konce bych potreboval prokecat urcite NPC tim, ze je budu vsude tahat sebou. Pricemz NPC postav tam bylo vic, takze jsem proste nemel ve vyberu uplne stastnou ruku. Druha vec je, ze i ty lepsi konce byly takovy obycejny, jak kdyby vyvojarum dosly napady, ale ted uz vim, ze vyvojari studia Spiders moc konce nedavaji.

Druhej problem byl v tom, ze jsem na tuhle hru sel po hre Mass Effect: Andromeda, coz je herne nadprumerna hra. Jiste problemova instalace tam je, je potreba tam nahodit komunitni mod opravujici ruzne otravne veci, zlepsujici chovani NPC a jizdni vlastnosti Nomadu, ale jinak je hra fantasticka. No a ted si vemte, ze po skvele hre jdete hrat prumernou hru. Prijde vam blba, ikdyz to tak neni, je proste jen prumerna.

Uvedomil jsem si to ve chvili, kdy jsem presel na dalsi hru Assassins Creed: Rogue, nacez jsem pochopil, ze tohle je ta blba hra, dalsi opakovacka tehoz bez jakekoli invence, bez jakehokoli naboje, proste debilita. Takze timto se studiu Spiders omlouvam za mylne hodnoceni jejich hry.

Nakonec uz jsem toho asasina nevydrzel ani hrat, mozna se k nemu vratim ted, protoze potrebuju odpocinek u neceho klidnejsiho, neceho bez napinaveho deje, neceho kde trochu snizim tlak po infarktovem zaveru dalsi hry od Spiders, kterou jsem dal v mezicase. Bound by Flame je vyborna hra, od ktere jsem se doslova nemohl odtrhnout. Jiste, delalo to mensi studio, pritom je to velka hra, tudiz ve hre narazite na nejake chyby, jsou tu obcas i ruzne glitche, kdy nemuzete sebrat, co vypadne po smrti z nepratel, protoze to vlitlo do steny. Nebo se stane, ze v urcitem uhlu vam zmizi textury a vidite jen model svoji postavy a modely protivniku. Jsou to chyby, ale nejsou tam casto, takze kdo ma zajem o hooodne ukecane RPG, tak muzu doporucit.
Jen zaver je teda infarktovy, ve finale mate po sobe 3 boss fighty, pricemz nakupy zasob muzete zvladnout naposedy pred prvnim z nich. Zaverecny boss je drsarna, u ktere jsem stravil 3 hodiny casu a protoze jsem proste dostatek zasob nemel, musel jsem zlikvidovat temer vsechno, co jsem mel u sebe, predelat zbroj vylepsenima prave na toho zaverecnyho bosse, ziskat co nejvic lecicich lektvaru co to slo a nakonec jsem ho preci jen i za vydatne pomoci 16 pasti (ve hre to znamena neco jako miny) utloukl, ale bylo to fakt na infarkt. Zaver zase neni happyend, konce jsou tri a docela slozity rict, ktery je lepsi, tentokrat to ale nebylo tak rusive jako u toho Marsu.

Takze ze me Spiders dobry, myslim, ze maji jeste nejaky dalsi hry, takze casem treba jeste neco zkusim.

Mars: Wars log ma komunitni cestinu, Bound by Flame je lokalizovane oficialne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny