Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Project Cars 2 zvuk+pád hry

Přeinstaloval jsem W10 a nainstaloval jsem PC2 (Steam) a nejde mi zvuk v menu a ve hře, ale pouze jen v intru. Když kliknu z hry pro návrat do menu, hra se kousne.V nastavení je zvuk všude na 100% Mám aktualizované Windows, ovladače také. Na Steamu mám ječtě 5 her a žádný takový problém tam nemám.Děkuji za pomoc. Před reinstalem W10 hra jela normálně. Děkuji za pomoc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem si myslel, že mám vyřešeno. Nešla mi totiž spustit ani hra Wreckfest a WRC8 (přes Epic Game… nový
redroker 02.10.2020 13:06
redroker
To SSD je SATA? Vymenil jsi i kabely? Co mas za zdroj v pocitaci? Pokud sezenes nahradni zdroj, zku… poslední
RedMaX 02.10.2020 18:21
RedMaX

Tak jsem si myslel, že mám vyřešeno. Nešla mi totiž spustit ani hra Wreckfest a WRC8 (přes Epic Games). Hry jsem zkusil postupně nainstalovat na systémový disk (kde je i Steam) a tady vše jede. Myslel jsem si, že to může být problém s disky (2xklasický HDD), protože už přesluhují (5 a 10let). Zakoupil jsem tedy rovnou SSD Samsung 1TB a hry nainstaloval, ale problém je stejný. Když jsem zkusil samotný Steam nainstalovat sem, tak nelze, vyhodí chybu, že sem nelze a něco ve smyslu "pouze na W7 a starší".Nějaká rada?Díky.

To SSD je SATA? Vymenil jsi i kabely?

Co mas za zdroj v pocitaci? Pokud sezenes nahradni zdroj, zkus ho vymenit. Nerikam, ze je to tim, ale je to pokus, ktery se da pomerne snadno udelat.

Mrkni do prohlizece udalosti v nastrojich pro spravu, jestli tam v zalozkach Aplikace nebo System neni nic k tem padum napsane.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru