Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Project Cars 2 zvuk+pád hry

Přeinstaloval jsem W10 a nainstaloval jsem PC2 (Steam) a nejde mi zvuk v menu a ve hře, ale pouze jen v intru. Když kliknu z hry pro návrat do menu, hra se kousne.V nastavení je zvuk všude na 100% Mám aktualizované Windows, ovladače také. Na Steamu mám ječtě 5 her a žádný takový problém tam nemám.Děkuji za pomoc. Před reinstalem W10 hra jela normálně. Děkuji za pomoc.

Předmět Autor Datum
No a odninstaloval jsi uplne komplet tu hru a naninstaloval znovu? Co jsem koukal na google tak tec…
RedMaX 27.09.2020 09:27
RedMaX
No, odinstalovaná myslím byla důkladně, když jsem kompletně instaloval W10, tedy i s formátem hdd. P…
redroker 27.09.2020 10:40
redroker
Tak to je dobre, Windows 10 mas ciste, takze ok, drivery ti vsude jinde funguji, takze ok a soubory…
RedMaX 27.09.2020 11:28
RedMaX
Je to opravdu záhada. Dal jsem si tu práci a W10 (s formátem HDD) nainstaloval znovu, jako první jse…
redroker 27.09.2020 19:08
redroker
Tak jsem si myslel, že mám vyřešeno. Nešla mi totiž spustit ani hra Wreckfest a WRC8 (přes Epic Game…
redroker 02.10.2020 13:06
redroker
To SSD je SATA? Vymenil jsi i kabely? Co mas za zdroj v pocitaci? Pokud sezenes nahradni zdroj, zku… poslední
RedMaX 02.10.2020 18:21
RedMaX

No a odninstaloval jsi uplne komplet tu hru a naninstaloval znovu?

Co jsem koukal na google tak tech problemu vcetne zvuku ma ta hra pozehnane. Prvne bych to na tvem miste uplne komplet reinstaloval a pak zkousel rady pres google, bude to asi na dyl.

No, odinstalovaná myslím byla důkladně, když jsem kompletně instaloval W10, tedy i s formátem hdd. Před tím jela hra bez problému.Včera jsem pc2 zkusmo nainstaloval na notebook a tam je to dobrý. Na Steamu je u hry ve vlastnostech možnost ověření souborů. Ale výsledek bez nalezení chyby.

Tak to je dobre, Windows 10 mas ciste, takze ok, drivery ti vsude jinde funguji, takze ok a soubory hry jsou take overene ok.

Zbyva jen nejaka sdilena knihovna, ktera bude v systemu v nekompatibilni verzi nebo vubec, ted jenom prijit na to, co tam je spatne a preinstalovat to. Treba by tu spravnou verzi knihovny dala nova instalace cele hry, mozna, ale kazdopadne tak neprijdes na to, co konkretne tam byl za problem.

Tak jsem si myslel, že mám vyřešeno. Nešla mi totiž spustit ani hra Wreckfest a WRC8 (přes Epic Games). Hry jsem zkusil postupně nainstalovat na systémový disk (kde je i Steam) a tady vše jede. Myslel jsem si, že to může být problém s disky (2xklasický HDD), protože už přesluhují (5 a 10let). Zakoupil jsem tedy rovnou SSD Samsung 1TB a hry nainstaloval, ale problém je stejný. Když jsem zkusil samotný Steam nainstalovat sem, tak nelze, vyhodí chybu, že sem nelze a něco ve smyslu "pouze na W7 a starší".Nějaká rada?Díky.

To SSD je SATA? Vymenil jsi i kabely?

Co mas za zdroj v pocitaci? Pokud sezenes nahradni zdroj, zkus ho vymenit. Nerikam, ze je to tim, ale je to pokus, ktery se da pomerne snadno udelat.

Mrkni do prohlizece udalosti v nastrojich pro spravu, jestli tam v zalozkach Aplikace nebo System neni nic k tem padum napsane.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru