Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mafia 1 D.E. - našli jste nějaké bugy?

Nebo něco co se vám tam nelíbilo? Mě třeba nasral ten začátek, stačilo to nakouřit do toho staveniště a klidně i obrátit celé auto, stejně by se spustil script a Tommy jede dál. Každopádně sem si tu hru chtěl koupit hlavně kvůli tomu abych zlepšil své dovednosti v jazyce, protože si pamatuju všechny dialekty takže si to můžu pěkně překládat a klidně u toho poslouchat cizý dabing, (scénky jdou pauzovat já češtinu znova poslouchat nechcu :-) takže si zahraju příběh nejen jednou :-)

Jízdní model je dobrý a líbivý a lze přenastavit na arkádový, optimalizace a grafika je podle mě dobrá, vypadá to pěkně, za to Watch Dogs 2 má oproti tomuhle podle mě horší grafiku i optimalizaci takže hraju na notasu na max s gtx 1660 na avg 45fps, ale zatím sem jen na začátku hry, ale vypadá to na první pohled povedeně, ale opravdu jsem teprve na začátku.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mafia dostala svoj prvý update/patch day 1 a pridali tam taxi driving, závody z hocijakým autom či m…
Sova123 08.10.2020 09:18
Sova123
No jestli bude zle tak ako z Mafie 2, tak at si to nechaj. Americani vsechno zku*vej na co sahnout,… nový
Sempron 08.10.2020 15:42
Sempron
Bug - utek z veznice, tam jsem se zasekl. Nejvic kdyz jsem nad hrou vyzral tim (hral jsem tu misi po… poslední
icepower32 25.10.2020 22:31
icepower32

Mafia dostala svoj prvý update/patch day 1 a pridali tam taxi driving, závody z hocijakým autom či motorkou niečo ako mario kart beriete olej či strieľate z auta aby ich to spomalilo. Ďalej vypnutie gps hud a dalšie veci, noir mode (black and white filter) možno je šanca že tam pridajú ešte vstup do vlaku a električky (to neviem či funguje neskúšal som) a dlc by tiež nebolo zle :-)

Bug - utek z veznice, tam jsem se zasekl. Nejvic kdyz jsem nad hrou vyzral tim (hral jsem tu misi poprve podotykam) ze jsem si pripravil karu pekne k plotu (ne na misto kam hra chtela abych ji pristavil), probehl kanalama, prelezl plot a vklidu odjel. Tim padem se mi neobjeviy naskriptovane zaterasy apod., vklidu dojel na venkov (obcas se vyhl policii) ale hledanost ani po pul hodine nezmizela.. takze jsem jel zpatky k vezeni a tam me instantne zabili. Po restartu mise uz dobry, cilem je se nechat honit ale clovek jim ujede za minutu - takze nuda.

AI je kapitola sama pro sebe, hroznej cover shooter, navic presne vedi kde jsem aniz by me zahledli. Molotovy - radeji bez komentare. Jak rika Vavra - hratelnost (gunplay) dohanej mnozstvim nepratel.

Lokace - no udelali z toho hroznej koridor bez moznosti volby jako bylo v originale. Ale tenhle koridor je tak spatnej, ze se to v zadne jine hre snad nikomu jeste nepovedlo. (zejmena pak mise ve skladech/vagonech)

Grafika - super, auta nadherny, atmosfera hutna

Pribeh - jednicka udala nejlepsi moznej zaklad, nektere nove rozsireni pecka, zbytek - americke klišé.

Dabing - naprosto parádní

Cutsceny - libive

Sberatelske predmety - casopisy, krabicky uplne o nicem, prislo mi, ze jsou na stejne brdo a fakt me nebavilo je pak uz vubec sbirat. Zlaty PLAYBOY v Mafii 2. To podtrhovalo hezky atmosferu

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru