Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Válka Epicu s Google a Apple

Bylo by to pěkné, kdyby tomu tak bylo (z hlediska EPIC), ale moc tomu nevěřím. Epic přece může Fortnite u Apple dál provozovat, pokud bude dál souhlasit s tím poplatkem 30%, jak tomu bylo doposud.

----------
Jsi mým klientem, platíš mi měsíčně za účto 5000 Kč (máme na to smlouvu). Časem si řekneš, že je to asi hodně a chceš platit jen 2000 Kč. Já nesouhlasím, za ty prachy ti to dělat nemíním, tak spolupráci končíme. Ty zjistíš, že ti začaly chodit pokuty od FÚ za nepodané přiznání a chceš, abych ti účto znovu dělal - a za 2000 Kč. Opravdu si myslíš, že když mě dáš k soudu, že ti budu muset dělat účto za dvojku, než se definitivně rozhodne?

Kdysi v roce 1993 nebo 1994 to na mě jednou jedna firma zkusila. Zdálo se jmi, že platí moc, našli si kohosi jiného a okamžitě od mě odešli. Za pár měsíců zjistili, že ten nový to nějak nezvládá (podrobnosti nevím) a tak chtěli, abych jim to opět dělal. Jo, přistoupil jsem na to. Cena ale stoupla o 50%. Po roce se společníci nějak rozhádali a firma stejně skončila..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny