Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakto ze jsou vsichni tak dobry ve hrach?

Cau, co se tyka her, tak uz mam dost natrenovano co se tyka her na aim, ale nikdy jsem nehral napr Call of duty, a ted jak je ten novej warzone, tak nechapu jednu vec, kohokoliv potkam, tak ihned mi da hlavu a lezim, ani se nestacim otocit, jak je to mozny ze jsou ty hraci takle dobry? Jsou strasne presny, a fakt se umi dost ohanet ve hre, nerikam kdyby to byl 1 hrac ze 100, ale kohokoliv potkam, tak me zabije a ani si neskrtnu, a pak kdyz se koukam jak me zabil, tak to jeste vic nechapu, typek se behem sekundy otoci, namiri presne na hlavu, vystreli a konec.... Bavim se o warzone battle royale modu online, je to tim ze jsem nikdy predtim nehral strilecky jako je codko? Hral jsem maximalne fortnite podobne hry... je moznost se nejak zlepsit ?Protoze takle me to fakt nebavi hrat... hraju na notebooku, (100fps ve hre), mam herni mys...a nejsem pomalej a mirit umim taky docela dost presne, jenze oni jsou jak aimbot, jak stroj... Diky.
Změna kategorie, původně: PC hry (karel)

Předmět Autor Datum
Ano, někteří jsou opravdu hodně dobří. Zlepšit se rozhodně můžeš, stačí trénovat. nový
Wikan 27.07.2020 18:29
Wikan
Někteří jsou fakt dobří, ale ve hrách bývá i dost podvodníků. Obvykle jsou to ubožáci, co si takto z… nový
Prasak 27.07.2020 19:05
Prasak
Jak dlho hráš warrzone ? Ak to hráš pár dni tak to je málo, musíš si na tu hru zvyknúť a hrať troška… nový
Sova123 27.07.2020 20:14
Sova123
Tohle mam ze starsiho CoDka a aimbot to neni A Warzone je CoD a zadarmo, takze tam urcite dost aimb… nový
Dwane Dibbley 27.07.2020 20:17
Dwane Dibbley
dobry video, je videt ze umis, jak dlouho hraju warzone? 3 dny... nový
TehMan 27.07.2020 21:25
TehMan
Warzone občas zahraji, ale zatím jsme ještě nevyhráli, (nej místo bylo 3.), sólo většinou chcípám ry… poslední
stylar 28.07.2020 11:24
stylar
Ja jsem byvaly P-R-O sniper headshoter z Team Fortress 2, nevim jestli je to stářím, nebo tím že nem… nový
Sempron 28.07.2020 02:18
Sempron

Jak dlho hráš warrzone ? Ak to hráš pár dni tak to je málo, musíš si na tu hru zvyknúť a hrať troška dlhšie aby si si zvykol na hratelnosť, trénovať sa oplatí ak hravaš nejaký turnaj alebo platení zápas alebo ak sa chceš dostať do tej úrovni ale ak chceš trénovať a hrať len tak, tak sa to vôbec neoplatí.

Warzone občas zahraji, ale zatím jsme ještě nevyhráli, (nej místo bylo 3.), sólo většinou chcípám rychle, ale mívám aspoň nějaký killy, navíc ta hra nabízí i nějaký fičury k odhalení pozice nepřátel (UAV, heartbeat sensor), taky 90% v pozdějších fázích hry mě killne někdo s perkama (z loadout dropu), což je taky výhoda a vyplatí se je používat. Jinak battleroyale nehraji vlastně vůbec, poprvé jsem to zkoušel v BFV Firestorm a tam jsem v poho vyhrál několikrát i solo či squad, ale CoD nehraju vůbec a nový Modern Warfare jsem dostal ke grafice a moc nevím jak se chovají některý zbraně, ale třeba s Kar98k mi to docela šlo, i když tu mám dost nahranou z BF a s ostatními top sniperkama jsem se ani jednou netrefil, navíc jsou extrémně pomalé než tu scopu dá k oku tak si mrtvej :-D.

Ja jsem byvaly P-R-O sniper headshoter z Team Fortress 2, nevim jestli je to stářím, nebo tím že nemám čas vysedávat hodiny u her, ale muj skill se take snizil.
Kdysi sem mel 5/1 pomer killu/dead, ted nemam ani pulku, ten aim byl za mlada vazne neprustrelnej. Asi to chce trénink a větší prostor pro myš (musím držet senzor myši na touchpadu který je jediný na ntb rovný povrch) a tuny hodin času ale na to fakt čas nemám už :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru