Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno 2xGTA V

Zdravim.
Máme doma dva kompy a na oboch je nainštalovaná GTA V a zriadený online mód. Ako sa mi podarí sa s tými dvoma postavami stretnúť vo virtualnom Los Santos? Proste aby mohli synovia spolu vykradnúť banku, alebo si iba zahrať tenis?
A ešte jedna otázka starší syn chce mody do hry, ale niekde som čítal, že potom mu zablokujú online. Dá sa to nejako ošuliť? Prípadne ak si nainštaluje dve GTA V a v jednom bude chodiť na online a v druhom bude hrať klasickú hru a dávať si tam tie módy.

Předmět Autor Datum
Modifikace (a tou je i čeština) a online dohromady nejde. Jestli to jde ošulit, nevím, online nehraj…
L-Core 15.07.2020 19:57
L-Core
Záleží od toho, aké sú to módy. Pokiaľ sa jedná o módy, ktoré ostatným kazia hru, tak samozrejme je…
MrGoldon 15.07.2020 22:46
MrGoldon
To modovanie ani nie je až tak dôležité, a čo to spoločne online hranie. Dá sa tam prihlásiť do jedn…
vavrapeter 16.07.2020 00:44
vavrapeter
Ohľadom módov: adresár ..\Steam\SteamApps\common\Grand Theft Auto V\ skopírovať napr. ako ..\Steam\S…
zavo 16.07.2020 10:38
zavo
Tak to stretnutie na mape sme poriesili. MODy v budúcnosti. Aj tak mi to už park krát ani podľa návo… poslední
vavrapeter 18.07.2020 16:13
vavrapeter

Modifikace (a tou je i čeština) a online dohromady nejde. Jestli to jde ošulit, nevím, online nehraju. Nezkoušel bych to, mohl by za to být ban.

Nemusí mít asi dvě instalace, stačí, když před online hrou modifikace odstraní, neutralizuje či co. Opět, nezkoušel jsem.

Záleží od toho, aké sú to módy. Pokiaľ sa jedná o módy, ktoré ostatným kazia hru, tak samozrejme je za to ban. Pokiaľ je to niečo neškodné (preklad do hry napr.) tak by za to nemalo nič byť. Ja hrám GTA V a Online len na Xbox One S, keďže vďaka pomalému internetu si nemám možnosť zahrať na PC. Takže tiež som si tým neni na 100% istý, keďže do konzolovej verzie hry sa nedajú dať módy.

Ohľadom módov: adresár ..\Steam\SteamApps\common\Grand Theft Auto V\ skopírovať napr. ako ..\Steam\SteamApps\common\Grand Theft Auto V nemodovany\
Do pôvodného adresára nainštalovať módy a HRAŤ LEN PRÍBEH!!! (nie online). Ak bude chcieť hrať online: premenovať pôvodný adresár napr. ako "Grand Theft Auto V modovany" a "nemodovaný" adresár ako "\Grand Theft Auto V\".
Ak bude chcieť pokračovať v príbehu s módmi - znovu oba adresáre premenovať. Hra sa bude spúšťať vždy z adresára s názvom "\Grand Theft Auto V\".
Ohľadom spoločného hrania: napr.: https://www.sportskeeda.com/esports/gta-5-how-to-play-gta-5-online-with-your-friends

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru