Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Tip na hodne spatnou zavodni hru

To je tak stupidni hra.

Kdyz teda je tam ta simulace jizdy a muzu si jen tak jezdit po krajince, rikal jsem si, co zkusit zastavit. Tak jsem auto na silnici zastavil. Dejme tomu, ze bych si sel k pangejtu odskocit. Prijel za mnou autobus a .... (chvilka napeti) ... zustal stat.
Aha, plna cara, on proste stojici auto nepredjede, musi se ridit pravidly silnicniho provozu. Tak jsem popojel na prerusovanou caru, zastavil a .... autobus opet zastavil a cekal.
Sakra, zkusim autem zajet ke krajnici, ale tak abych stal stale ve vozovce. Co se nestalo? Autobus zastavil za mnou a cekal.

Vazne u takovyhle hry nenaprogramujou predjizdeni? ::)

Pak teda musim rict, ze jsem jezdil zavody na obtiznost PRUMER a protoze me to vyzvalo, tak jsem to prehodil na VELMI ZKUSENY, mezi nima je jeste jeden stupen a teda brutalne zvysena obtiznost hry. Pritom ale nejenom, ze auta v druhe casti zavodu nezpomaluji, ale jsou teda prehnane agresivni. Hodne prehnane agresivni a spolupracujou, dve auta zdrhaji pryc a treti do me boura. Tohle v zavodnich arkadovkach nesnasim.

Treti vec, co me stve, ze prerusim zavod, protoze proste na tu obtiznost nemam sanci na klavesnici vyhrat a chci tam dat obtiznost mezi teda NADPRUMERNY a kdyz tak ucinim, vykopne me to na druhou stranu mapy, takze na ten zavod kaslu. Rychly cestovani tady neexistuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny