Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cyberpunk 2077

Je to kapitalismus a komercni manipulace.
Ne jen ze jde jen o zdimani penez, ale socialni manipulaci v hernim prumyslu, kde hry jsou programovany dle trednu a statistik.
Dnesni herni studia jsou kreativne omezovani, do her nemuzou vkladat nic dle sve predstavy ale jen se drzet radu, coz v zaklade nici moralku a motivaci mensich vyvojovych studii kteri po proniknuti na trh (komercni realita) nekdy radeji voli sve studio prodat, opustit od projektu nebo jim nezbyva nic jineho jak se zcela podridit takze jedine co ti zustane opravdu svoje je jen logo.

Tak jsou skupovani vetsimi studii ktere ty hry delaji tak, aby se kupovali, jestli hra bavi, jestli je korektne optimizovana, to uz neni podstatne kdyz jsi ji koupil. Myslim ze optimizace u prdele je Cyberpunk 2077 dobrym prikladem = prodat dle kalendare = predprogramovane trzby (dosahunti urcite financni castky), optimizace je az za chodu, nebo zadna. Vesina dnesnich her jsou vse spise pokrocile Beta verze ktere se opravuji za chodu. Staci pred vydanim udelat marketingove video a osaleni hraci kupuji hru i klidne 6 mesicu pred vydanim .. (predtim se tomu rikalo kupovat zajice v pytli, dnes je to prej podpora pro vyvojare. V realite jsi zaplatil a nemas nic.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny