Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Taky mě v bitvě některé věci serou, například těžký top tank kempí vzadu, lehký tank nespotuje ale snaží se bojovat ve městě a další. Ale je potřeba si uvědomit, že hru hrají i děti, ne každému to musí jít, a ne každý má stejné taktické myšlení jako ty.

Mezi posledními bitvami, hrál jsem s těžkým 53TP (tier 8), najel jsem do předních linií a za mnou zůstali kempit 2 těžké E75 (tier 9). Po skončení bity jsem se podíval na jejich profily, ti hráči měli něco kolem 2000 bitev. Ti podle mě nemají ani tušení jak s tím mají pořádně hrát. Jestli s tím tankem předtím měli nějakou bitvu, kde vyjeli dopředu a během chvíle skončili v garáži, tak další bitvu se radši zakempili. Podle mě hráč s tolikati bitvami nemá moc potuchu o nějakých herních taktikách, jako je třeba sidescrap nebo hulldown a podobně. Já kdysi při tolika bitvách byl tak možná na 5. tieru.

Další bitva, hraju se stíhačem SU-130PM, schovám se před křovím, mám velice dobré camo, za mnou se postaví těžký tank a vystřelí. Samozřejmě se enemákům spotne, ti do něj pálí a schytávám to já, protože on se postavil za mě. I na toto se snažím reagovat, pokud dojde k takové situaci, tak se snažím jet jinam nebo vymyslet něco jiného, ale hráč s minimem bitev ani nechápe co udělal.

A v neposlední řadě i já dělám chyby, nebo špatně vyhodnotím situaci a týmu moc nepomůžu. Každá bitva je jiná. A jak výše psal Prasak, problém vidím v přidělování hráčů do týmů, jestli v jednom týmů bude větišina rajčat a v druhém týmu bude většina fialek, tak je předpoklad, že fialky vyhrajou.

Pokud chceš hrát bitvy, kde každý plní svou roli tak jak má, tak hrej s klanem. Většinou tam někdo velí, má svou taktitku a podle toho rozděluje co má který hráč dělat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny