Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hláška ze hry

Tak jak kdyz byl v popularite Walking Dead, vsichni kupovali a roztrhl se pytel her se zombii. Ze by na serialu delal nekdo z CD projekt, nebo ti co do Wicher hry delali poknizni scenar jako Jacek Komuda nebo Maciej Jurewicz jsem teda nevidel.
U serialu Wicher na Netflix je jasne napsané že : Je založený na stejnojmenném cyklu povídek a románů od polského spisovatele Andrzeje Sapkowského.

Uz podle toho jak v prvni serii rozjeli Ciri lze usuzovat, ze Divoky Hon/Itlinino proroctvi bude hrat hlavni roli, a tomu se knihy moc nevenuji.

Na to jsi dosel jak ?

Zaklínač III : Krev elfu / vydano v roce 1994 (z ceho vychazi dokonce samotna hra / Intro do hry Witcher 3)
Čarodějka Triss Ranuncul přijíždí na Kaer Morhen, hradiště zaklínačů, aby pomohla slavnému zaklínači Geraltovi z Rivie s jeho chráněnkou, princeznou Cirillou z Cintry. Její rodné město totiž bylo vypáleno armádou Nilfgaardu, Ciri se zázrakem podařilo přežít útok a byla po nějaké době nalezena Geraltem, kterému byla přislíbena na základě Zákona překvapení.[P 1] Zaklínač vezme Ciri na Kaer Morhen, kde se princezna pod dohledem dalších zaklínačů učí jejich umění boje. Brzy ovšem zjistí, že je Ciri Zřídlem, člověkem obdařeným magickými schopnostmi, které ovšem nemůže bez výcviku ovládat, a právě z toho důvodu pozvou na své hradiště Triss. Ta dává na Ciri pozor, ale uvědomuje si, že ke zvládnutí jejích schopností je potřeba někdo mnohem zkušenější...

PS:

Hry nabizeji material na 2-3 sezony a hlavne maji lepsi cannon ending nez knihy, takze pokud bude sledovanost, Netflix klidne posle Sapkowskeho nekam.

Musim te zklamat, Saison 2 ma taky knizni predlohu :
Zaklínač - Série 2 (série)

Akční / Dobrodružný / Drama / Fantasy
USA / Polsko, 2021, 8 h (Minutáž: 60 min)

Tvůrci: Lauren Schmidt
Režie: Sarah O'Gorman
Předloha: Andrzej Sapkowski (kniha)
Hrají: Henry Cavill

https://www.csfd.cz/film/419063-zaklinac/806481-serie-2/zajimavosti/?type=film

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny