Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hláška ze hry

Tak, tak, navic k tomu serialu Witcher na Netflix je jasne napsané :

Zaklínač (v anglickém originále The Witcher) je akční fantasy dramatický webový televizní seriál od Lauren Schmidt Hissrichové. Je založený na stejnojmenném cyklu povídek a románů od polského spisovatele Andrzeje Sapkowského. Seriál je zveřejněn na Netflixu.

Cekam ze az vyjde film Metro 2033 od Dmitry Glukhovsky, tak to bude zase prece podle hry ze jo .. co cekat na herni poradne.
Jinak ta podoba Kniha - Hra - Serial je opravdu podobna, teda az na to, ze nekteré postavy vypdaji zcela jinak :
[Triss.jpg]
Fringila Vigoo (ktera je v serialu dokonce cernoska ):

[Fringilla.jpg]

Pribeh knih https://www.databazeknih.cz/serie/zaklinac-139 :
[Zaklínač I]

Zaklínač: Popisuje, jak Geralt zlomí kletbu dcery krále Foltesta, jež byla začarována ve strigu. Variace na pohádku O lidožravé princezně.
Hlas rozumu: Povídka se odehrává během Geraltova uzdravování ve svatyni Melitelé. Byla zařazena jako rámcový příběh do knihy Zaklínač I – Poslední přání.
Zrnko pravdy: Panna a netvor. Geralt je hostem v domácnosti zakletého Nivellena, jejž zbaví upírky a tím mu vrátil lidskou podobu.
Menší zlo: Konflikt s proradnou Renfri, díky němuž Geralt získá přezdívku Řezník z Blavikenu.
Otázka ceny: Během návštěvy v Cintře Geralt zachrání život rytíři Ježkovi a princezně Pavettě, jeho budoucí ženě. Pavetta slíbí Geraltovi za šest let odevzdat své dítě.
Konec světa: Geralt a Marigold se na lovu sylvána – napůl člověka a napůl kozla, který je podobný Panovi – setkávají se s elfy živořícími ve vyhnanství. Motiv soužití a nenávisti mezi různými rasami je zdůrazněn v pozdější sérii počítačových her.
Poslední přání: Geralt a Yennefer se poprvé setkávají a za přispění džina mezi nimi vzniká pouto.
Střípek ledu: Milostný trojúhelník mezi Yennefer, Geraltem a čarodějem Istreddem.
Věčný oheň: V povídce vystupuje doppler, stvoření, které je schopno měnit nejen své tělesné proporce, ale i myšlenky proměňujíc se v jiné bytosti.
Meč osudu: První skutečné Geraltovo setkání s Ciri se odehrává se v lese Brokilon, kterému vládnou dryády.
Něco více: Zaklínače zraněného po šarvátce s netvory přiveze na svůj statek sedlák a poví mu o nedávném zničení Cintry nilfgaardským vojskem. Povídka končí Geraltovým druhým setkáním s Ciri. (tady v podstate kde skoncila 1 knizni série, skoncila i saison Witcher 1 na Netflix )

Pak nasleduje :
[Zaklínač II] : Meč osudu. (Něco končí, něco začíná)
[Zaklínač III] : Krev elfu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny