Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Minecraft server - Nelze nastavit zony miniher

Zdravím,
mám menší/větší problém, se kterým si už nevím rady. S kámošema jsme chtěli zablbnout na vlastním serveru (spigot) a přidat pár miniher. Celkově všechny pluginy, co jsme přidali fungovali. Ale nefunguje jedna věc, s kterou už si nevím rady. Když chci např. vytvořit TNTrun a se sekyrkou dřevěnou vyberu dva body, abych vytvořil zonu, ve které se bude hrát: /tntrun set bounds (arenaname) tak mi vyskoči tohle: "An internal error occurred while attempting to perform this command". A dělá to každý příkaz, kterým chci nastavit zonu pro určitou minihru. Např. u CubeRunner. Prostě vyberu bod A, bod B, zadám příkaz a vyskoči error. Samozřejmě WorldEdit mám. Doufám, že se tady najde někdo, kdo pomůže. Díky.

Předmět Autor Datum
Nenapsal jsi verzi serveru, ani seznam a verze všech pluginů, tak jen obecně - je to problém pluginu… poslední
kravitch 13.04.2020 10:49
kravitch

Nenapsal jsi verzi serveru, ani seznam a verze všech pluginů, tak jen obecně - je to problém pluginu. Může to být špatná verze, nebo konflikt s jiným pluginem. Někdy jsou na vině permise, či jiné závislosti (ekonomický plugin, vault, atp.). Co vypisuje server v konzoli po zadání toho příkazu? Někdy se dá příčina vyčíst z logu hned při samotném startu serveru, když načítá pluginy.

Nerozumím větě

Celkově všechny pluginy, co jsme přidali fungovali

Zkusil bych:
1. nastartovat server jen s daným pluginem (bez všech ostatních)
a) pokud vše funguje, bude se pravděpodobně jednat o konflikt
b) pokud nefunguje, jedná se o špatnou, nebo nepodporovanou verzi pluginu/serveru

2. Pokud sám o sobě na serveru plugin funguje, tak dále vylučovací metodou identifikovat konfliktní plugin. Postupně vždy přidat další plugin, nastartovat server a zkusit, zda pořád vše funguje. Pak přidat po jednom další a to až do doby, kdy najdeš plugin, se kterém to zlobí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru