Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rockstar - nedostupné servery?

Ahojte, už asi týždeň mám problém s pripojením na rockstar servery. Keď sa snažím spustiť RDR2 zo steamu, vždy mi vyskočí tabuľka "connecting to rockstar game services" no nikdy sa nepripojím a hodí ma to do offline módu, v ktorom ma to do hry nepustí. Nefunguje mi ani keď spustím samotný Rockstar launcher. Chcela som to teda skúsiť preinštalovať, no zistila som, že mi nejdú ani len ich web stránky odkiaľ by som stiahla inštalačku. Má takýto problém ešte niekto? Neviem teraz či je chyba u mňa v PC alebo u nich. Vďaka za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tiež mám zasa problémy s launcherom. Áno, viem že je toto už pomerne stará téma ale príde mi zbytočn… poslední
sakulmore 19.03.2023 07:37
sakulmore

Tiež mám zasa problémy s launcherom. Áno, viem že je toto už pomerne stará téma ale príde mi zbytočné zakladať novú tému keď je tu už táto.

Rada:
Ak máte niekto problémy s R* Launcherom, buď sa vám nenačíta alebo máte "Could not establish connection" a nejde vám ani web (https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher?_gl=1*168zwr8*_ga*MTc3NzIwMDgyOC4xNjcyOTQwMjkw*_ga_PJQ2JYZDQC*MTY3OTIwNzMyMi4xMC4xLjE2NzkyMDc1MTguMC4wLjA.&_ga=2.223390491.1207049868.1679205334-1777200828.1672940290) tak holt smola, GTA V si žiaľ nezahráte. Ja osobne som už skúšal XXX metód ako to opraviť a nič nefunguje. Aj som sa dnes skúsil priopojiť cez data na mobile a už ani to dokonca nejde.

Reálne ten Launcher funguje tak raz za 3 - 4 mesiace. Inak sú s tým stále problémy.

Písal som im na support a samozrejme sa nič nevyriešilo -> oni vraj žiadne bany nedávajú na IP...

A aj keď sa vám to možno podarí nejako poriešiť so support-om, tak sa dlho tešiť nebudete. O pár týždňov / o mesiac vám zasa nepôjde launcher.

Takže ako problém opraviť?
Jednoduchá odpoveď -> Nijako. Ak ti nejde Launcher, holt máš smolu, na GTA V / iné hry, ktoré sú cez Launcher R*, si nezahráš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru