Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ghost Recon: Wildlands

Zdar,

hral nekdo Ghost Recon: Wildlands jako singl?

Jsem za prvni misi, takze uplne na zacatku, ale nejak nevim, jestli to nezabalit. Prvne mi to prijde desne preplacany, takze vubec nevim cim zacit a druha vec je, ze nevim, jestli to vubec ma jako singl cenu, dalsi tri lidi, kteri by to hrali se mnou v kooperaci nemam. Ma smysl hrat tuhle hru jako singlplayer se trema botama? Nebudou mi spis na obtiz nez k uzitku a nezacne to byt brzo otravne?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
KONEC. Me to proste nebavi. Jako aspon teda se neleze nikam na rozhledny jako AC + Far Cry, ale ji… nový
RedMaX 15.02.2020 17:54
RedMaX
Vo Wildlands ze je zlozite ovladanie? I'm done. nový
Michal2 15.02.2020 18:23
Michal2
Ty si kral :-D nový
Sova123 15.02.2020 19:20
Sova123
Ty jo, ovládání je naprosto v pohodě a zbraně jsem používal od začátku stejné - jen jsem přihodil gr… nový
Depaje 18.02.2020 18:51
Depaje
Letel jsi letadlem? Jinak se ovlada auto, jinak se ovlada helikoptera, jinak se ovlada letadlo. Jako… nový
RedMaX 18.02.2020 19:28
RedMaX
Musel bych si to pustit, ale pokud vim, tak klasika WSAD + ctrl/shift a možná nějaká blbost okolo. K… poslední
Depaje 18.02.2020 20:50
Depaje

KONEC.

Me to proste nebavi.

Jako aspon teda se neleze nikam na rozhledny jako AC + Far Cry, ale jinak je na tom genericky rukopis Ubisoftu videt na kazdym kroku, rekl bych neco mezi Far Cry a The Division. Spousta nepratel, spousta misi, ve vysledku prilis dlouhe a hlavne zdlouhave. Ubisofti klasika, ze zacinate se zakladnima zbranema a pres strom dovednosti ziskavate postupem casu ve hre lepsi zbrane. Jenze proste v tech ubisoftich hrach dej nikdy tomuhle systemu neodpovida. V normalnich hrach to byva tak, ze hrdina je na zacatku blbecek, ktery se postupem casu stava lepsim a lepsim, jenze v ubisofti hre zacinam typicky jako naprosty machr (agent), ale pritom vlastne nemam slusne zbrane, .... to proste nedava zadny smysl.

V pripade Wildlands me odradilo predevsim ovladani, na klavesnici zabrane snad vsechny klavesy + ty same klavesy maji jiny vyznam, kdyz se ridi auto, kdyz se ridi vrtulnik, kdyz se ridi letadlo. Nevim co ma byt zabavneho na tom, abych nejprve studoval rizeni kazdeho stroje ve hre nekolik hodin, tohle proste neni nic pro me. Az budu chtit simulaci rizeni letadel, tak si poridim Flight Simulator, v beckove arkadovce chci jednoduchost a ne tohleto.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru