Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem hraje tu někdo ješte age of empires DE?

Teda, ještě sem nenarazil v multiplayeru na nějakou volnou lobby, tak hraju zatím proti počítači na nejtěžší obtížnost 2v2. Po nějaké hodině hraní mi schodej hlavní hradby s věžma na dělové koule a vtrhnou mi do města a jsem v háji i když posílám jízdu aby zničila katapulty ale oni maj už dávno armádu když si stihnu vybudovat velkou ekonomiku na vojáky :-| Se docela divim že to nikdo nehraje, s nejtěžší obtížností to je fakt o přemýšlení ne jak nějaký minecrafty. Má tu někdo nějaký zajímavý replay na pochlubení na nejtěžší extreme+nejtěžší AI inteligence, hrajete to ještě někdo? Napište :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem teda vylepšil strategii, 1. ukol udelat nejrychleji castle age, postavit dohromady 4 centra… nový
Sempron 16.02.2020 10:35
Sempron
Čau, nehraju AoE 2 DE, ale AO3 3. Myslím, že by to mělo být docela podobný. Na experta jsem vždy vyh… nový
MichalF24 17.02.2020 07:16
MichalF24
AoE je strategie, Minecraft je fantasy oddechovka, to nejde moc neporovnat (Já např. miluju obě hry)… poslední
BrB 18.02.2020 16:52
BrB

Tak jsem teda vylepšil strategii, 1. ukol udelat nejrychleji castle age, postavit dohromady 4 centralni budovy farmit delniky a dodelat ekonomiku, a na posledni chvily vybudovat veze, hrady a tunu vojenskejch zakladen, s tím ze v hradbach udelam jednu diru s hradama poblíž do mesta kde chodej enemy vojaci jako roboti pro smrt, no jenomze na tu nejtezsi obtiznost ani muj pocitac nestiha moc vypocitavat kolik tam je vojaku, coz se taky promitne po hodine na prohre :-D
ale teda hruza ta inteligence mych vojaku, dejme tomu když mi proražej hradby tak maji jit na jedno místo střežit lokaci, a dejme tomu tam už jsou enemy vojáci a co ta moje pěchota nedělá? Samozřejmě enemy vojaci zablokuji cestu, pěchota se nebrani a chcipaj... takze musim 30 budov nastavit tak, aby jezdili nějak jinak. Takže sem docela nasranej protože na nejtěžší obtížnost řešit ještě tajty věci když už jsem uplně v prdeli mě taky nebaví, a vyhravat jak lama na medium obtiznost me taky moc nebere, to radsi piluju strategii na špičku protože nejsem děcko co hraje aby vyhrávalo.

takhle asi vypada moje zakladnicka, +30 poli mimo obrazovku https://ctrlv.cz/ivsu

Čau, nehraju AoE 2 DE, ale AO3 3. Myslím, že by to mělo být docela podobný. Na experta jsem vždy vyhrál jen dvěma způsobama.
1. Na mapě kde je moře a aby jsi zaútočil na na nepřátele musíš vždy naplnit loď jednotkama a pak je vysadit na druhé straně. Tady byla vždy umělá inteligence trošku zabugovana a někdy vůbec nevysazovalo jednotky a když už jo tak třeba jen stáli na místě. Ale z toho vítězství moc radost nemám.

2. Zaútočit na nepřítele co nejdřív to jde, udělal jsem malou skupinku pár slabých vojáků a stále zabíjel jeho dělníky. Postupně jsem ho zničil celýho.

Toto samozřejmě nemusí vůbec fungovat ve dvojce. Jen píšu jak jsem na tom já ve 3.

Každopádně se těším, až vyjde remaster 3. Mělo by to být v blízké budoucnosti.

AoE je strategie, Minecraft je fantasy oddechovka, to nejde moc neporovnat (Já např. miluju obě hry).

Co se týká AoE. tak jsem před rokem začal sledovat komunitu kolem T90 (turnaje, Viper a další top hráči, komunitní hry)..

Teoreticky chápu jednotlivé civilizace, strategie, silné a slabé stránky vojenských jednotek, ale moc mi to nejde :D Za mlada jsem začínal na Age of Mythology, kde mi nedělá problém odehrát kampaň na Titan obtížnost, ale AoE mi přijde těžší.

Jediné, co opravdu pomáhá, je nehrát svým oblíbeným stylem, ale vždy se přizpůsobit mapě, nepříteli a permanentně do něj dloubat (ničit vesničany, chránit a rozvíjet ty své).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru