Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem hraje tu někdo ješte age of empires DE?

Teda, ještě sem nenarazil v multiplayeru na nějakou volnou lobby, tak hraju zatím proti počítači na nejtěžší obtížnost 2v2. Po nějaké hodině hraní mi schodej hlavní hradby s věžma na dělové koule a vtrhnou mi do města a jsem v háji i když posílám jízdu aby zničila katapulty ale oni maj už dávno armádu když si stihnu vybudovat velkou ekonomiku na vojáky :-| Se docela divim že to nikdo nehraje, s nejtěžší obtížností to je fakt o přemýšlení ne jak nějaký minecrafty. Má tu někdo nějaký zajímavý replay na pochlubení na nejtěžší extreme+nejtěžší AI inteligence, hrajete to ještě někdo? Napište :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
AoE je strategie, Minecraft je fantasy oddechovka, to nejde moc neporovnat (Já např. miluju obě hry)… poslední
BrB 18.02.2020 16:52
BrB

AoE je strategie, Minecraft je fantasy oddechovka, to nejde moc neporovnat (Já např. miluju obě hry).

Co se týká AoE. tak jsem před rokem začal sledovat komunitu kolem T90 (turnaje, Viper a další top hráči, komunitní hry)..

Teoreticky chápu jednotlivé civilizace, strategie, silné a slabé stránky vojenských jednotek, ale moc mi to nejde :D Za mlada jsem začínal na Age of Mythology, kde mi nedělá problém odehrát kampaň na Titan obtížnost, ale AoE mi přijde těžší.

Jediné, co opravdu pomáhá, je nehrát svým oblíbeným stylem, ale vždy se přizpůsobit mapě, nepříteli a permanentně do něj dloubat (ničit vesničany, chránit a rozvíjet ty své).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru