Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Assassins Creed 3 strašné

Ano, asi jsem byl najivni, kdyz jsem cekal lepsi hru nez AC1 a AC2, ale to co jsem dostal me skoro fascinuje. Jiste slysel jsem, ze AC3 se Ubisoftu nepovedl a ze je to tragicka hra, ovsem ze to bude tak spatne, to me ani ve snu nenapadlo. Zlate AC1 a AC2, ktere me vytacely po herni strance.

AC3 me vytaci jeste vic, ale poporade:

1. Technicke obtize - hra pada, zacnu nejakou misi a hra zamrzne, nic se nedeje, do menu se vratit mohu, musim misis restartovat. Jeste horsi, kdyz hra spadne z niceho nic, zacne to trhat a do 3 vterin jsem na plose Windows a hra se ukonci. Jsem v pulce hry a tohle se udalu uz nejmin 10x.

2. Rewspan nepratel - tragedie, pobiju oddil treba osmi vojaku a nez okradu mrtvoly, oddil je znova na scene atd. Obvykle po tretim ctvrtem respawnu zbabele utikam, to se neda.

3. Potranni mise - vetsinou u vedlejsich misi netusim co mam delat. Jedna me vypekla obzvlast. Kdyby si ji nekdo pamatoval, docela by me to zajimalo. Mam ulovit medveda zabijaka, vystopuju ho do jeskyne, tam lezi mrtve telo a hra mi rekne, at medveda vylakam. Zkousel jsem to mrtve telo premistovat a ono se pochvili zase objevi na puvodnim miste. Mimochodem, jde tam opakovane z toho tela ukrast asi 15 dolacu, takovy bezny bug v teto hre. Rekl bych, ze to teda nejak souvisi, ale proste jsem na to prijit nedokazal a nejak to nemuzu ani na youtube dohledat. Tak kdyby si nekdo vzpomnel.

(Opravdu skoda, ze ma nekdo v Ubisoftu dobre napady, ale provedeni pak stoji za takovou prdlacku. :-/ Hra byvala mohla byt hodne zajimava.)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Assassins Creed 3 Som hral ešte v roku 2016 warez na starom počítači (v tedy som steam ani moc nepou…
Sova123 01.02.2020 15:39
Sova123
Hru mam na UPlay, davali ji kdysi zdarma s nejakou grafikou, jak se to obcas dela. Podle readme zadn…
RedMaX 01.02.2020 15:52
RedMaX
Je to možne že nejaký staršie hry tak troška trotluju na nových hardwaroch a windows 10, zatiaľ sa m… nový
Sova123 01.02.2020 15:57
Sova123
Jsem zapomnel: 4. Nefunguji tlacitka, treba prijdu k mrtvole, ze ji seberu a nekam prenesu prdlajs,… nový
RedMaX 01.02.2020 19:16
RedMaX
Já si za pár šušňů (nebo jsem to dostal zdarma, už nevím), pořídil cíleně jen Syndicate a Unity, kvů… nový
L-Core 01.02.2020 20:04
L-Core
Ja ti nerozumim. Jak muzes bejt zarytej fanousek Far Cry a zaroven nemas rad AC, vzdyt je to uplne s… nový
RedMaX 02.02.2020 00:59
RedMaX
Gamepad nemám a pořizovat jej nebudu. Na klávesnici/myši se asasín ovládá dost špatně; jdeš po ulici… nový
L-Core 02.02.2020 10:45
L-Core
chceš se rozeběhnout a ten v kapuci zničeho nic skočí na okapový svod Tohle dela blb i na gamepadu.… nový
RedMaX 02.02.2020 17:55
RedMaX
Ja tu hru dohral a me se libila, ale zajimal me jen pribeh. Jenom mi vadilo ze vojaci se chovaj jako… nový
Sempron 01.02.2020 21:42
Sempron
Sérii Assassins Creed nebrat, podle mě je to jedna z nejpřeceňovanějších sérií vůbec. nový
Al Capone 02.02.2020 23:26
Al Capone
Jsou to divny hry, to nepopiram, ale to AC3 me desne vytaci tema bugama, to je fakt sileny, tomu se… nový
RedMaX 02.02.2020 23:38
RedMaX
V tom případě ani nezkoušej Unity, to je prý bugfest. Nicméně i odladěný AC je špatný, po herní strá… nový
Al Capone 02.02.2020 23:42
Al Capone
Kdyby to bylo jen o tech debilotinach Ubisoftu jako v jinych jejich hrach, cimz myslim veci jako pri… nový
RedMaX 04.02.2020 23:16
RedMaX
Nemyslíš, že přát někomu nemoc, protože se ti nelíbí jejich hra je moc? Chápu, psal, jsi to v afektu… nový
snco1301 05.02.2020 08:29
snco1301
Nepsal jsem to v afektu a protoze jsi to smazal a napsal, ze nekomu preju nemoc, tak pro uplnost uva… nový
RedMaX 05.02.2020 16:08
RedMaX
Zadnej korunavirus, hezky po Assassinovsku nestovice na ne! Hele to bylo hrozny a na zaver nepresko… nový
RedMaX 05.02.2020 23:31
RedMaX
Drzost Ubisoftu? Ty se opravdu divíš, že dělají remaster nepovedené hry? Víš, že je to TEN Ubisoft c… nový
Al Capone 06.02.2020 17:56
Al Capone
Njn, mas pravdu, neni se cemu divit. Ale ze nemaji trochu ucty k sobe samym. Tohle by jine studio ne… poslední
RedMaX 06.02.2020 20:31
RedMaX

Assassins Creed 3 Som hral ešte v roku 2016 warez na starom počítači (v tedy som steam ani moc nepoužíval) hra ma veľmi bavila a nemal som žiadne bugy či pády hry, hra išla krásne, podla mňa veľmi dobrá časť ale ty čo si písal že tam sú bugy hra padá mrzne tak to čítam prvý krát.

Neviem prečo ale podla mňa tam dal ubisoft možno nejaký blbý update aby ľudia kupovali Remastered verziu. Nepíšem že či tam dali alebo nedali nejaký update je to len moja teória hru nevlastním.

Hru som hral na

Core 2 due e6750 2.66Ghz
4GB ram
GT 8600 256MB
80GB HDD

Hru mam na UPlay, davali ji kdysi zdarma s nejakou grafikou, jak se to obcas dela. Podle readme zadny update v posledni dobe nebyl, jinak to tam dohledat nedokazu. Remaster bych nekoupil ani kdyby hrala sla dobre a uz vubec ne, kdyz stoji za prd.

Teoreticky je mozny, ze na novem hardware a novych Windows hra proste nejede, ale jen to ukazuje, jak je hra spatna, tohle se bezne nestava a hraju spoustu starsich her a je to v pohode. :-/

Je to možne že nejaký staršie hry tak troška trotluju na nových hardwaroch a windows 10, zatiaľ sa mi nestalo že by staršia hra padala alebo bugovala, možno sa to dá alebo nedá fixnuť nwm treba popozerať na internete
Remastered bol fail lebo to ani nebol velký Remastered troška vylepšené textúry,grafika a to je všetko a zato pýtali 60 euro XD

Jsem zapomnel:

4. Nefunguji tlacitka, treba prijdu k mrtvole, ze ji seberu a nekam prenesu prdlajs, mackam tlacitko treba 20x nez se to povede. Nebo prijdu ke dverim, mam na displeji "zmackni tlacitko B - interakce", tak zmacknu a nic, musim treba odejit a zase prijit a pak to jde. Fakt je skoro nepochopitelne, ze vydali tak zabugovanou hru a ani to neopravili. Misto toho udelali po letech "remaster". Ubisoft - tajtrdlici, k tomu se vic rict neda.

Já si za pár šušňů (nebo jsem to dostal zdarma, už nevím), pořídil cíleně jen Syndicate a Unity, kvůli Londýnu a Paříži. Nejraději bych se jen motal po městech. Žádné úkoly, žádné cesty časem, prostě klasická velká mapa, kdy mohu kamkoliv. Ale netuším, zda je to v těch hrách možné, snad by pomohlo 100% save...

Ostatních asasínů mám plno, všechno zdarma z nějakých giveways, pár jsem nainstaloval, ale po pár minutách kvůli ovládání jsem to hned smazal. Nemám na to nervy, nemíním se tím trápit. A ten hlavní hrdina je mi skoro tak nesympatický jako Zaklínač.

Ja ti nerozumim. Jak muzes bejt zarytej fanousek Far Cry a zaroven nemas rad AC, vzdyt je to uplne stejne, akorat moderni pribeh vs. historie.

Ovladani ale je trochu jiny, to je fakt. Far Cry jsem hral vzdycky klasiku klavesnice + mys, kdezto AC jedine na gamepadu a jeste tom Xboxovem, kteremu je to delane na miru.

S hrdinou problem nemam, i tady v AC3 ten indian je sice z naseho pohledu divnej, ale je to proste indian a realita mela k Vinetouovi daleko, takze za me hrdina ok. Ja treba kvuli hrdinum co vlastne hrdinove nejsou ale parchanti nehraju GTA nebo treba Mafii 3. U AC nemam s hrdinama problem.

Vytaci me cela serie Far Cry a pravdepdobne i AC (jsem teprve u trojky) v jedne spolecne veci, vseho je moc a to tak moc, ze kdyby toho bylo o polovinu mene, tak by toho bylo stale moc. Zbytecne velke mapy, spousta behani okolo, moc bestii, zvirat, selem, moc vedlejsich ukolu na jedno brdo, moc rychly respawn nepratel, ten uz dneska ve hrach nema vubec co pohledavat. A obcas uz preskakuju i dialogy, je jich moc a furt dokola, nudne.
Akorat u AC3 ase k tomu pridali navic jeste az nepochopitelne technicke obtize, hra je zabugovana, ze i ten polskej Ghost Warrior 3, na kterej jsem si stezoval, ze pada, je proti tomuhle uplna pohodicka.

Gamepad nemám a pořizovat jej nebudu. Na klávesnici/myši se asasín ovládá dost špatně; jdeš po ulici kolem zdi, chceš se rozeběhnout a ten v kapuci (možná proto mi je nesympatický) zničeho nic skočí na okapový svod nebo do okna. Ale když jsem v nějakém díle hned v první misi měl kamsi přelézt v divadle, ani za sfiňu nedělal to, co jsem chtěl ]:)

Far Cry série se ovládá naprosto normálně. A právě ty spousty vedlejších misí, úkolů, jedno že jak přes kopírák, mě prostě baví.

--------
Momentálně ale ujíždím na něčem úplně jiném, Manifold Garden (na Steamu bude až na podzim). Naprosto neuvěřitelné a nekonečné prostředí; tohle by mě v 3D (vím, není a nebude) lákalo 100x víc než Alyx. Někteří to připodobňují k Portal, podle mě ani náhodou. Vzdáleně to připomíná snad Antichamber, ale na rozdíl od něj se mi zdají rébusy logičtější. Pochopitelně nic pro milovníky koridorovek.

chceš se rozeběhnout a ten v kapuci zničeho nic skočí na okapový svod

Tohle dela blb i na gamepadu. Ukoly typu utec nepratelum nebo pronasleduj nepritele tak ziskavaji zcela novy pocit totalni nasranosti na Ubisoft, ktery z jinych her neznam. Takze ano v tomto je rozdil oproti Far Cry, jinak je to stejny.
Na gamepadu jsem zatim hral Assassiny a Lara Croft and the Guardian of Light. Samozrejme FIFA serie je taky lepsi na gamepadu, jinak mi nic v hlavne neutkvelo. Treba novodoby Tomb Raider jsem tak hral taky a hru jsem tu oznacil za naprosto debilni, potom co jsem tu hru zacal hrat na klavesnice+mys, tak jsem zjistil, ze hra je skvela. Nekdy dela ovladani opravdu hodne a vetsinou je lepsi to ovladat klasicky klavesnice+mys, Assassins Creed je v tomto ohledu vyjimkou, mozna proto, ze ovladani je proste idiotske, akorat na gamepadu je to min poznat. ;-)

Ja tu hru dohral a me se libila, ale zajimal me jen pribeh. Jenom mi vadilo ze vojaci se chovaj jako assassini, skacou splhaj po tobe na budovach, a nejvic me nasralo kdyz jsem nebyl v tom virtualnim stroji a byl jsem v realu, tak ty moderni zbrane meli taky stejnou animaci, zkratka ty NPC pouzivali normalni pistol jako musketu (vykřičník, schovej se všichni na povel vystřelí...) maš hru aktualizovanou? Ja ji musel 10x restartovat aby se 10x opatchovala na nejnovější, ten updater taky moc nezmakli. Je to spis pribehova hra hlavne aby se deckam libila.

Jsou to divny hry, to nepopiram, ale to AC3 me desne vytaci tema bugama, to je fakt sileny, tomu se neda rict ani beta verze hry, odflakli to teda epochalne. Stojim na nejake strese na nejakem stojanu a mam provest synchronizaci a tlacitko B nereaguje, musim slezt a vylezt tam znovu, pak uz to jde.
Takovychto bugu je tam nepopsatelne, to je fakt sileny a jeste ta jejich drzost delat z toho remaster. Meli opravit chyby a pak to dat majitelum puvodni hry zadarmo jako omluvu za tu silenost co udelali poprve a misto toho to prodavali za 60 dolacu, nechutny.

Kdyby to bylo jen o tech debilotinach Ubisoftu jako v jinych jejich hrach, cimz myslim veci jako prihlouple ovladani, to ze se jedna vic o bezecky simulator prespolniho behu nez o Assassina, kdyz me to neustale nuti behat pres celou mapu kvuli splneni mise sem a tam. Samozrejme tradicne Ubisoft, hlavni dej nic moc, pritom extremne vedlejsiho. Zkousim plnit mise usedlosti, ale to se asi neda, to je zase milion vedlejsich misi, hrozny.

Jenze AC3 ma jeste horsi stranku, byl jsem ted co by Desmond zachranit tatu a to byla mise, ze uz jsem myslel, ze to fakt zabalim. Nepratele, se kterymi jsem musel bojovat a vyhrat, jsem hodil na zed, oni se do ni propadli a uz nevylezli, no a dokud nebyli spacifikovany, coz jaksi neslo, tak nesli otevrit dalsi dvere. Takze restart mise a takhle nekolikrat, nez se mi je povedlo spacifikovat tak, abych stal u zdi ja a oni mi do ni nezapadli. To snad nemuze byt pravda, ze je AC Unity jeste horsi, to snad ani nejde. Ach jo.

Upraveno (snco1301)

Zadnej korunavirus, hezky po Assassinovsku nestovice na ne!

Hele to bylo hrozny a na zaver nepreskocitelny 10 minutovy titulky? Jako vazne? Epilog jsem dokoukal na Youtube, na titulky po tak blbe hre jsem nemel naladu vubec.

Jinak vedlejsi mise klub rvacu, tri rvacky jsem vyhral, u ctvrte mi pokazde muj protivnik chcipnul. Ne nejsem debil, bojoval jsem pestma, dotknul se ho a on chcipnul a mise se nedokoncila.

Zaver hry byl taky idiotskej, honicka a nesmel jsem se vzdalit na 50m, jenze hra si delala co chtela, takze to jsem taky zkouknul na youtube a nasledne vedel kam bezet, ovsem to hre nezabranilo me aspon jednou odstrihnout. Hlavne kdybyste slyseli tu dramatickou hudbu a pritom se to absolutne nehodilo.

Drzost Ubisoftu delat tehle zpatlanine remaster opravdu nezna mezi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru