Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Assassins Creed 3 strašné

Ano, asi jsem byl najivni, kdyz jsem cekal lepsi hru nez AC1 a AC2, ale to co jsem dostal me skoro fascinuje. Jiste slysel jsem, ze AC3 se Ubisoftu nepovedl a ze je to tragicka hra, ovsem ze to bude tak spatne, to me ani ve snu nenapadlo. Zlate AC1 a AC2, ktere me vytacely po herni strance.

AC3 me vytaci jeste vic, ale poporade:

1. Technicke obtize - hra pada, zacnu nejakou misi a hra zamrzne, nic se nedeje, do menu se vratit mohu, musim misis restartovat. Jeste horsi, kdyz hra spadne z niceho nic, zacne to trhat a do 3 vterin jsem na plose Windows a hra se ukonci. Jsem v pulce hry a tohle se udalu uz nejmin 10x.

2. Rewspan nepratel - tragedie, pobiju oddil treba osmi vojaku a nez okradu mrtvoly, oddil je znova na scene atd. Obvykle po tretim ctvrtem respawnu zbabele utikam, to se neda.

3. Potranni mise - vetsinou u vedlejsich misi netusim co mam delat. Jedna me vypekla obzvlast. Kdyby si ji nekdo pamatoval, docela by me to zajimalo. Mam ulovit medveda zabijaka, vystopuju ho do jeskyne, tam lezi mrtve telo a hra mi rekne, at medveda vylakam. Zkousel jsem to mrtve telo premistovat a ono se pochvili zase objevi na puvodnim miste. Mimochodem, jde tam opakovane z toho tela ukrast asi 15 dolacu, takovy bezny bug v teto hre. Rekl bych, ze to teda nejak souvisi, ale proste jsem na to prijit nedokazal a nejak to nemuzu ani na youtube dohledat. Tak kdyby si nekdo vzpomnel.

(Opravdu skoda, ze ma nekdo v Ubisoftu dobre napady, ale provedeni pak stoji za takovou prdlacku. :-/ Hra byvala mohla byt hodne zajimava.)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny