Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem doporučte hru

Zatím mám v knihovničce her jen multiplayer hry které preferuju protože jdou hrát furt, ale klidně vezmu nějakou singl pouze s dobrým příběhem! Mám rád akční, s kombinací strategie, MMORPG mam rad taky, no porad hledam nejaky dobry metin nepřetuněný privat server nejlépe globální či německý, kde je oproti offiku minimalni az stredni ulehceni a plaste v obchode. Takhle vypada moje knihovnička her, mam za sebou Far Cry 3-5+DLC, Mafie 1-2 a AC III a Brotherhood, War Thunder znam taky.
Jestli nekdo nezna neco podobnyho L4D2? Na ty hry sem byl asi nejvic, spolecne s metinem, akurat jak jsou ted novejsi hry tak mi prijde L4D2 zastarale a namodovat addonama to Gaben na serverech zakázal. Hraju hlavne GTA online, Overwatch a BF1, zbytek jak kdy.
https://prnt.sc/qegnbb

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Všechny díly Uncharted nebo teď nově vycházející Ghost of Tsushima. nový
Al Capone 21.07.2020 12:26
Al Capone
Vyslo ted neco zajimaveho? Mám rád FPS, pripadne příběhovky a nebo cokoliv jiného s pěknou grafikou,… nový
Sempron 04.09.2020 23:01
Sempron
Však dohraj hry čo nemáš dohráte, to dohráš len príbeh a ideš hrať ďalšiu hru či jak ? nový
Sova123 05.09.2020 09:34
Sova123
Hraju většinou multiplayer a mám vysoké nároky na hry. Ted hraju titanfall 2 a s.w.i.n.e HD hry se m… nový
Sempron 05.09.2020 18:45
Sempron
Jestli chces neco odlisneho, vzpomnel jsem na starsi Lichdom Battlemage. Sice je to 6 let stary, ale… nový
Dwane Dibbley 06.09.2020 08:29
Dwane Dibbley
Ono prijit s necim novym skoro neni mozne, "vsechno uz tu bylo", jen se trochu meni kostymy, herci,… nový
gilhad 14.09.2020 04:05
gilhad
Dnesni hry se delaj predevsim pro deti, hodne vybuchu a zadna logika ci propracovanost, vse se sazi… poslední
Sempron 15.09.2020 21:53
Sempron
Tak kromě zmíněné Mafie 1 a 2 nedám dopustit na Wolfenstein sérii: The New Order, The Old Blood a Wo… nový
coldric 15.09.2020 19:30
coldric

Vyslo ted neco zajimaveho? Mám rád FPS, pripadne příběhovky a nebo cokoliv jiného s pěknou grafikou, realističnost vítána, není nutná. Hlavně se to musí lišit od ostatních her, takže žádné CS:GO a podobné věci se stejným základem a jiným kabátkem, ani prosté strategie (jednu už hraju) či oddechovky, příjde mi že jsou ty hry poslední dobou všechny stejné, a nebo dospívám?
Co ted hraju: Overwatch, (už ho mám plnou palici, ale furt baví) War Thunder, Dying Light Bad Blood, L4D2, BF1 a čekám na Mafii 1 předělávku. Zatím koukám po Titanfall 2, ty titání vypadaj zajímavě a jakž takž se to dost liší od normálních stříleček, protože tam je i nabídka typů vojáků.

Ono prijit s necim novym skoro neni mozne, "vsechno uz tu bylo", jen se trochu meni kostymy, herci, poradi scen a dialogy. Ale dobry vypravec to porad muze podat zajimave, zatimco spatny zabije i skvely pribeh.

Cili spis nez "dospivam" bych pouzil "ziskavam prehled a prokouknu i novy nater".

Ja z tohohle duvodu mam dost v oblibe stare hry, kde grafika nebyla nic moc a tak se to holt muselo dohnat tim pribehem. Film muze byt pusobivy renderovanyma scenama, ale dobra kniha muze zapusobit mnohem lepe, pokud da ctenari moznost zapojit svou predstavivost a primeje ho k tomu, aby si to vykreslil pestre. (Jo, klade to naroky i na toho ctenare.)

A dobry singleplayer ma moznosti rozvinuti pribehu podstatne vetsi, nez multiplayer, protoze muze ten pribeh usit hraci podstatne vic na miru a muze si dovolit veci, ktere v multiplayeru nefunguji zdaleka tak dobre. (A zase tam chybi interakce s zivymi lidmi a jine veci, je to proste jine.)

Z MMORPG ted hraju asi 15 let Eternal Lands http://www.eternal-lands.com/index.php a porad me jeste bavi. Grafika neni spickova, ale o tu mi vazne nejde, neurazi, svet se mi libi, dovednosti docela dost a da se jak specializovat, tak kombinovat a "umet vsechno nejak", na vysokych levelech jsou hodne silne, ale trva to se tam dostat, i na nizkych levelech je porad hodne co delat a jdou volit i hodne neobvykle strategie. Jsou tam i ruzne guildy, nebo si muzes zalozit vlastni, je tam spousta questu, ktere te na zacatku muzou vyrazne postrcit, ale nejsou povinne, jsou tam i "daily questy", ktere se prizpusobuji urovni hrace v dane dovednosti...

Dnesni hry se delaj predevsim pro deti, hodne vybuchu a zadna logika ci propracovanost, vse se sazi na grafiku a nedodelavaji se detaily, ktery si dite vetsinou nevsima, pusobi jako dema.Jeste vic to je videt kdyz se delaj ty stejne hry dokola jak na bezicim pase.
Proc si myslis ze rozsahli Minecraft co se hodne lisi je nejpopularnejsi hra?
Skoda ze nejsem tvurce her, moje hry by byly popularni :))

Tak kromě zmíněné Mafie 1 a 2 nedám dopustit na Wolfenstein sérii: The New Order, The Old Blood a Wolfenstein II The New Colossus. Každou z her jsem dohrál 2x... 🙂
The New Colossus je přímé pokračování hry The New Order.
Naopak The Old Blood vydaný jako druhý v pořadí se dějově vrací před The New Order.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru