Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem doporučte hru

Ono prijit s necim novym skoro neni mozne, "vsechno uz tu bylo", jen se trochu meni kostymy, herci, poradi scen a dialogy. Ale dobry vypravec to porad muze podat zajimave, zatimco spatny zabije i skvely pribeh.

Cili spis nez "dospivam" bych pouzil "ziskavam prehled a prokouknu i novy nater".

Ja z tohohle duvodu mam dost v oblibe stare hry, kde grafika nebyla nic moc a tak se to holt muselo dohnat tim pribehem. Film muze byt pusobivy renderovanyma scenama, ale dobra kniha muze zapusobit mnohem lepe, pokud da ctenari moznost zapojit svou predstavivost a primeje ho k tomu, aby si to vykreslil pestre. (Jo, klade to naroky i na toho ctenare.)

A dobry singleplayer ma moznosti rozvinuti pribehu podstatne vetsi, nez multiplayer, protoze muze ten pribeh usit hraci podstatne vic na miru a muze si dovolit veci, ktere v multiplayeru nefunguji zdaleka tak dobre. (A zase tam chybi interakce s zivymi lidmi a jine veci, je to proste jine.)

Z MMORPG ted hraju asi 15 let Eternal Lands http://www.eternal-lands.com/index.php a porad me jeste bavi. Grafika neni spickova, ale o tu mi vazne nejde, neurazi, svet se mi libi, dovednosti docela dost a da se jak specializovat, tak kombinovat a "umet vsechno nejak", na vysokych levelech jsou hodne silne, ale trva to se tam dostat, i na nizkych levelech je porad hodne co delat a jdou volit i hodne neobvykle strategie. Jsou tam i ruzne guildy, nebo si muzes zalozit vlastni, je tam spousta questu, ktere te na zacatku muzou vyrazne postrcit, ale nejsou povinne, jsou tam i "daily questy", ktere se prizpusobuji urovni hrace v dane dovednosti...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny