Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Minecraft

Za mě minimálně texture pack, lepší voda, nasvícení, obloha… kvůli vzhledu. No a spoustu dalších věcí, na které už jsem si zvykl: funkční výtahy, spousty vlastních nových kostek včetně jejich řezání, hopperové potrubí, lešení, modifikovaný redstone, další typy kolejnic, funkční mapa v GUI hry + řada dalších vylepšení HUD a mnoho, mnoho dalšího :)

zamrzl na verzi 10.0.2, kde mám všechno toto plně funkční. Vím, teď je 14.něco, ale nemám čas, sílu a vlastně ani chuť a zájem všechno překopat do poslední verze, spoustu věcí bych musel vyrábět znova (a programovat znova - třeba pece na zombie maso či na tavení zlatých mečů). No a hlavně, vyrábět textury na ty nové díly, obzvláště když chci více vzorů, ať nejsou všechny (třeba prkna) stejné - a zároveň musí být seamless (okraje musí vždy navazovat).

Využívám i command blocky, mám několik továren na zpracování surovin nad možností toho, co dokáže samotný MC. Vím, je to považováno jako cheat, ale je mi to jedno. Stejně tak jako wifi přenos redstoneového signálu.

Nejméně rok jsem MC ani nespustil..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny