Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Minecraft

Dob­rý den, chci kou­pit sy­no­vi -9 let- Mi­necraft pro PS4. Ne­vy­znám se v tom, kte­rá z těch­to her je lep­ší a je ně­ja­ká v češ­ti­ně?

https://hry-pro-playstation-4.heureka.cz/minecraft/#utm_source=rtbhouse&utm_medium=rtb&utm_campaign=PRF>ALL>RTB>PROD>%28DRMK%29&utm_content=BUYERS

ne­bo

https://hry-pro-playstation-4.heureka.cz/minecraft-bedrock/

Dí­ky
Kat­ka

Změna kategorie, původně: PC hry (L-Core)

Předmět Autor Datum
Připojím se k dotazu, ať zbytečně nezakládám podobné téma. Kluk se zbláznil do Minecraftu, něco o to…
jege 30.12.2019 18:53
jege
Nevím. Já mám tu PC (Java) verzi hry, ta je stoprocentně nejlepší, protože podporuje nepřeberné množ…
L-Core 30.12.2019 22:08
L-Core
My ho máme na Xboxu v rámci GamePassu, ale vůči Minecraftu, co si ho pamatuju já před několika lety,…
Prasak 30.12.2019 23:34
Prasak
Za mě minimálně texture pack, lepší voda, nasvícení, obloha… kvůli vzhledu. No a spoustu dalších věc… poslední
L-Core 31.12.2019 17:04
L-Core

Připojím se k dotazu, ať zbytečně nezakládám podobné téma. Kluk se zbláznil do Minecraftu, něco o tom vím, ale nepochopil jsem, jak postupovat u současného použití několika platform najednou. Máme totiž doma jak PC, tak i tablety a telefony na Androidu i iOS a není jasné, na jaké platformě to bude kluk používat a jak to bude muset střídat.

Jak se kupuje a používá klient Minecraftu? Je to platba za účet a klient pro platformu může být libovolný zdarma, což by bylo ideální, nebo pro každou platformu musí být zvlášť placený klient a třeba i účet, takže je nutno koupit hru 3x a navíc nelze hrát ze stejného účtu? Nebo je to něco mezi - placené klienti, ale stejný účet?

Nevím. Já mám tu PC (Java) verzi hry, ta je stoprocentně nejlepší, protože podporuje nepřeberné množství vylepšení (modifikace, dokonce si je i sám tvořím). K tomu jsem později nějak získal verzi pro W10, tam pár skinu či čeho je, ale všechno pěkně za korunky. Konzole nemám, ale obávám se, že tam toho také moc modifikovat nepůjde.

Hrát to na telefonu si nedokážu představit.

Za mě minimálně texture pack, lepší voda, nasvícení, obloha… kvůli vzhledu. No a spoustu dalších věcí, na které už jsem si zvykl: funkční výtahy, spousty vlastních nových kostek včetně jejich řezání, hopperové potrubí, lešení, modifikovaný redstone, další typy kolejnic, funkční mapa v GUI hry + řada dalších vylepšení HUD a mnoho, mnoho dalšího :)

zamrzl na verzi 10.0.2, kde mám všechno toto plně funkční. Vím, teď je 14.něco, ale nemám čas, sílu a vlastně ani chuť a zájem všechno překopat do poslední verze, spoustu věcí bych musel vyrábět znova (a programovat znova - třeba pece na zombie maso či na tavení zlatých mečů). No a hlavně, vyrábět textury na ty nové díly, obzvláště když chci více vzorů, ať nejsou všechny (třeba prkna) stejné - a zároveň musí být seamless (okraje musí vždy navazovat).

Využívám i command blocky, mám několik továren na zpracování surovin nad možností toho, co dokáže samotný MC. Vím, je to považováno jako cheat, ale je mi to jedno. Stejně tak jako wifi přenos redstoneového signálu.

Nejméně rok jsem MC ani nespustil..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru