Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA 5 online tipy na RP a $ případná dopomoc s lehkými cheaty

Obcas si zahraju tuto volnou hru, přičemž mě štve že musím strávit snad půlku dne abych něco vydělal, udělal. No měl jsem zkušenosti s lehkými cheaty který pouze portovali na mapu a peníze se dali vydělat tím že na vás padali mrtvoly a z nich padaly menší částky což bylo sice neefektivní ale nemusel sem nic dělat, a vypadalo to bezpečně. Nebo rovnou přidávali nesmyslně velké částky do hry, což samozřejmě následovalo banem. Příjde mi že ty cheatovací programy vytvářej snad sami autoři hry, aby měli prachy. Zkrátka se ptám nějakých zkušenějších, jaký mise mám hrát abych se dobře zajistil? Má cenu "lehce cheatovat" když ta hra je již na finální verzi bez technickej děr? Jsou na to nějaký algoritmy jak vystopujou cheatera? Máte zkušenosti s bezpečným cheatovaním?
Pište nějaký tipy, třeba dělám nudné míse za malo peněz a jde to i líp..

Předmět Autor Datum
Skus hľadať doomsday heisty tam sa zarobia celkom slušne peniaze tie heisty máju svoje ako kapitoly…
Sova123 08.12.2019 12:29
Sova123
Necheatuj lebo dostaneš ban a viac si už nezahráš. bullshit, já to mám přesně naopak, už je to teda…
stylar 15.12.2019 09:59
stylar
Ked ti dá cheater peníze tak ban nedostaneš lebo necheatuješ, to aj mne dával random modder peniaze… nový
Sova123 15.12.2019 11:04
Sova123
Stejně jsem se poddal cheatům. Stačí cheatovat opatrně podle pravidel a je to v cajku. Dokoncem sem…
Sempron 15.12.2019 01:35
Sempron
vyčistěte hangár s nočnín viděním kde vůbec nic nevidíte hej ty patříš mezi borce co hru neumí ovlá… nový
stylar 15.12.2019 10:23
stylar
Tak to mi je jasny ze se to da zapnout, ale jde videt velky kulový, psal sem ze se to da, ovsem muj… nový
Sempron 15.12.2019 11:57
Sempron
ty vole ja prijdu z prace a mam resit nejaky cestny vydelavani prachu na lepsi obrazky? tak si ty "… nový
stylar 15.12.2019 12:12
stylar
Hraju stale bez banu, jako to ze udelam setup na heist kazda cast na 3. pokus, a neudelat finale na… nový
Sempron 21.12.2019 23:31
Sempron
nevím, ale já to nehraju už vůbec, ta hra je strašně jednoduchá a heisty jsou PvE, nechápu jak někdo… poslední
stylar 22.12.2019 00:44
stylar

Skus hľadať doomsday heisty tam sa zarobia celkom slušne peniaze tie heisty máju svoje ako kapitoly niečo také 3-4 missie za mi zdá a potom ide finálna missia kde hlavni hráč vám môže rozdeliť čiastku vám 4 napríklad finálna missia môže mať odmenu 1MG a vám 4 to môže rozdať napr. po 250k alebo vám dá aj viac to je na ňom a takto som to robil aj ja zarobil som si celkom slušne prachy :D a tiež som si kupoval tie bunkre
Facility,Nightclub atď a celkom mi to zarábalo fajn.

Necheatuj lebo dostaneš ban a viac si už nezahráš.

Teraz cez vianoce budu určite rozdávať nejaké peniaze možno aj nejaké auto.

Necheatuj lebo dostaneš ban a viac si už nezahráš.

bullshit, já to mám přesně naopak, už je to teda dávno co jsem hru hrál, ale dali mi ban na měsíc a reset profilu za nějakej program co běžel na pozadí (měl jsem tam problém s výkonem tak jsem používal MSI Afterburner, HWInfo, atd...) a to jsem měl na vylevlenej charakter a lovesek hodně i bez cheatů (z heistů a hrál jsem je pořád dokola)
podruhé co jsem rozehrál tak jsem cheatoval levely (teda řekl jsem si o to modderovi v session) a peníze a ban jsem nedostal

Ked ti dá cheater peníze tak ban nedostaneš lebo necheatuješ, to aj mne dával random modder peniaze a to som ani nepýtal nedal veľa ale dal niečo :D pomohlo to na rozbehnutie.
Ale ban za nejaký program to nechápem asi sa buď pomýlili alebo neviem, par krát sa mi stalo (csgo) že som nemohol hrať kvôli nejakým programom lebo blockovali anticheat alebo niečo také.

Stejně jsem se poddal cheatům. Stačí cheatovat opatrně podle pravidel a je to v cajku. Dokoncem sem si omylem nacheatoval staty na max, 100m dolarů no stačilo resetovat charakter a napsat na podporu a žadnej ban se nekoná. Nedokážu si představit že bych hrál heisty typu: vyčistěte hangár s nočnín viděním kde vůbec nic nevidíte plnej 100 protivníků s úplným minimem krytů, jako ono to jde, mě se to líbí že to není jako všechny hry typu jeden člověk vystřílel miliardu životů, a nakonec ho neštastnou náhodou sejmula tuberkuloza (priklad, tu hru jsem nehral) RPG na slepo to jistí ale když váš tým je celej childrens RUSH B notak se akurát mise opakuje jak blbec a vy s tím nic nenaděláte, bez odměny. Takže si vesele opatrne cheatuji a vysmivam se vsem pravidlům 8-)

vyčistěte hangár s nočnín viděním kde vůbec nic nevidíte

hej ty patříš mezi borce co hru neumí ovládat ne, noční vidění se dá normálně zapnout a můžeš ho používat třeba i ve freemodu, takže ty věci nemaj jen vizuální vliv, dokonce je tam neprůstřelné oblečení, které když používáš v heistech na hard je to úplně nejjednodušší (stačí povolit player saved outfits a mít ho koupený)
to je jak se těmi lamami v humane labs raid, kde plaveme tunelem a většina se utopí protože si nepřepne kyslík v masce

jako klidně cheatuj, ale borce s levelem 8000 co neví o hře ani hovno fakt nemusím

Tak to mi je jasny ze se to da zapnout, ale jde videt velky kulový, psal sem ze se to da, ovsem muj team to vetsinou nedava. Zkratka nemam cas smazit na gtacku24h s deckama denne, nevim co je na tom k nepochopeni, ty vole ja prijdu z prace a mam resit nejaky cestny vydelavani prachu na lepsi obrazky? Jako sorry, ja si radsi pomalicku zvysuju kazdej den level umele o 10 do 120, do toho si hraju heisty a strilim z unlimited amma, a kdyz potrebuju spawnu si vozidlo na max a projedu se.

ty vole ja prijdu z prace a mam resit nejaky cestny vydelavani prachu na lepsi obrazky?

tak si ty "věci" do hry máš koupit za real prachy https://store.steampowered.com/app/376850/GTA_Online_Shark_Cash_Cards/?l=czech když se ti nechce hrát a chceš všechno hned... tak to funguje u většiny multi her, v gta to může být trošku paytowin, ale co už, updaty do hry vychází ještě teď (teda ne že by za něco stály, když jsou zadara)

jinak za heist mastermind challange je 10 mega ingame (což na shark card by bylo víc jak 75 eur!), což je solidní, ale musel bys tu hru umět hrát

Hraju stale bez banu, jako to ze udelam setup na heist kazda cast na 3. pokus, a neudelat finale na 6. pokus to ma byt jako to namachrovany cestny hrani? Hrat s deckama co chcipaj a leavujou? To je ta vase hrdost ze hrajete bez cheatu? :-) No teda, nechapu za co mam teda ty nesouhlasi, asi za to ze ja si napindam par tlacitek a vy se mydlite s deckama ve hre do uplynuti 12. hodiny noční? :-)

nevím, ale já to nehraju už vůbec, ta hra je strašně jednoduchá a heisty jsou PvE, nechápu jak někdo může chcípat, zbraně jsou hodně přesný a hedka to kill, navíc je to tak trochu RPG, kdy každá postava má staty a je dobrý si je vymaxovat, třeba když máš větší sílu postava přežije větší fall dmg atd. navíc máš inv ve hře, kdy si můžeš doplňovat HP + armor...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru