Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA 5 online tipy na RP a $ případná dopomoc s lehkými cheaty

Obcas si zahraju tuto volnou hru, přičemž mě štve že musím strávit snad půlku dne abych něco vydělal, udělal. No měl jsem zkušenosti s lehkými cheaty který pouze portovali na mapu a peníze se dali vydělat tím že na vás padali mrtvoly a z nich padaly menší částky což bylo sice neefektivní ale nemusel sem nic dělat, a vypadalo to bezpečně. Nebo rovnou přidávali nesmyslně velké částky do hry, což samozřejmě následovalo banem. Příjde mi že ty cheatovací programy vytvářej snad sami autoři hry, aby měli prachy. Zkrátka se ptám nějakých zkušenějších, jaký mise mám hrát abych se dobře zajistil? Má cenu "lehce cheatovat" když ta hra je již na finální verzi bez technickej děr? Jsou na to nějaký algoritmy jak vystopujou cheatera? Máte zkušenosti s bezpečným cheatovaním?
Pište nějaký tipy, třeba dělám nudné míse za malo peněz a jde to i líp..

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hraju stale bez banu, jako to ze udelam setup na heist kazda cast na 3. pokus, a neudelat finale na… nový
Sempron 21.12.2019 23:31
Sempron
nevím, ale já to nehraju už vůbec, ta hra je strašně jednoduchá a heisty jsou PvE, nechápu jak někdo… poslední
stylar 22.12.2019 00:44
stylar

Hraju stale bez banu, jako to ze udelam setup na heist kazda cast na 3. pokus, a neudelat finale na 6. pokus to ma byt jako to namachrovany cestny hrani? Hrat s deckama co chcipaj a leavujou? To je ta vase hrdost ze hrajete bez cheatu? :-) No teda, nechapu za co mam teda ty nesouhlasi, asi za to ze ja si napindam par tlacitek a vy se mydlite s deckama ve hre do uplynuti 12. hodiny noční? :-)

nevím, ale já to nehraju už vůbec, ta hra je strašně jednoduchá a heisty jsou PvE, nechápu jak někdo může chcípat, zbraně jsou hodně přesný a hedka to kill, navíc je to tak trochu RPG, kdy každá postava má staty a je dobrý si je vymaxovat, třeba když máš větší sílu postava přežije větší fall dmg atd. navíc máš inv ve hře, kdy si můžeš doplňovat HP + armor...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru