Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Steam kluč možu deaktivovať ?

čaute chcel by som sa spýtať keby že si kúpim na nejaké stránke hru steam kľuč a bol by kradnutý tak mi ju môžu na steame tu hru deaktivovať ? či mi zostane nastalo ? dlho som nič na žiadnej stránke nekupoval (steam kluč)
od vtedy čo vypukla ta kauza z g2a že okrádajú vyvojarov či ako to bolo vlastne.
Díky za odpovede. :-)

Předmět Autor Datum
Můžou. nový
Wikan 23.10.2019 19:12
Wikan
Máš to stejné, jako když v zastavárně koupíš nabušený telefon za tisícovku. Když ti ho bez náhrady s… nový
L-Core 23.10.2019 19:29
L-Core
Kez by to bylo takot jednoduche, ale Steam nastesti neni Ceska republika, takze ano deaktivuji a je… nový
RedMaX 23.10.2019 20:32
RedMaX
Kupujem legit :D len som sa chcel informovať či ho deaktivuje, lebo ja neviem či to je kradnuté aleb… nový
Sova123 23.10.2019 21:04
Sova123
Klíče steamáckých her kupuji na Steamu, na WinGameStore, na britském GamesPlanet, na HumbleBundle. J… nový
L-Core 23.10.2019 23:05
L-Core
Aha a sú to legit stránky či to je to iste ako g2a a ostatok ? jedine čo poznám je GamesPlanet-tam s… nový
Sova123 24.10.2019 11:06
Sova123
Kdyz jsem zacal hrat, tak jsem hodne nakupoval na Games Planet, protoze jsem neznal princip steamack… poslední
RedMaX 24.10.2019 18:55
RedMaX

Kupujem legit :D len som sa chcel informovať či ho deaktivuje, lebo ja neviem či to je kradnuté alebo není lebo na stránkach je veľa sellerov čo to predávajú steam kľúče lacno a majú dobré hodnotenie že sú legit (Full 5 hviezdičiek ) takže zato som sa pýtal (áno pár krát som kúpil steam kľúče na g2a a iných stránkach a všetko funguje fajn/ vtedy som nevedel že okrádajú vyvojarov)

A ešte by som sa chcel spýtať či u tých sellerov čo predávajú steam kľúče lacno (Full-5 hviezdičiek dobre hodnotenie) či sa oplaťí kupovať ( ušetriť pár eur je celkom fajn)
Nemám problém dať za hru 60eur ak je kvalitná :-)

Diky za odpovede :-)

Klíče steamáckých her kupuji na Steamu, na WinGameStore, na britském GamesPlanet, na HumbleBundle. Jeden klíč jsem koupil na GMG, jeden kdysi dávno pokusně na G2A - v obou případech se jednalo o drobné indie hry, na Steamu za deset a více dolarů, tam pod dolar. Kdyby mi ty dva klíče Steam sebral, prodělal jsem cca 40 kaček. Byl to jen pokus, už bych tam nenakupoval - nemusím mít vše hned a kdo si počká, ten se dočká… např. zítra ušetřím 25€ na QUBE 2; místo na Steamu za peníze si to pořídím na EPIC zadarmo.

Kdyz jsem zacal hrat, tak jsem hodne nakupoval na Games Planet, protoze jsem neznal princip steamackych vyprodeju, ale ted uz kupuju jen ve vyprodejich na Steamu. Kdyz vidim slevu na hru, kterou bych chtel jinde, tak si to zapisu a cekam na vyprodej na Steamu, nikdy se mi nestalo, ze by to na Steamu bylo drazsi. Akorat proste nemam vsechno hned, ale protoze mam spoustu her do zasoby, tak mit hned nic nepotrebuju.
Humble Bundle beru jen hry zadarmo a pak nejaky soft v akcich, treba minule ten Corel Painter.
Jinak jsem nikde jinde nic nekoupil, nebot k prodejnim portalum typu G2A a Kinguin nemam duveru a zbytek ve vysledku levnejsi jak Steam neni.

Predchozi se tyka nakupovani Steam klicu, jinak jsem v minulosti nakupoval i na UbiStore, ale uz tam nic kupovat nebudu a potom samozrejme nakupuju na GOGu a par veci i na Originu, protoze to stejne musim hrat pres ne (FIFA, Mass Effect 2+3, Andromeda).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru