Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kingdom Come Deliverance a Boj

Zdravím tě, kamaráde :puff:.

Jak vidím, splnil jsi svůj slib vzešlý že zdejší ankety, chválím. :-)

Kingdom come jsem dohrál za cca 220, přičemž jsem se snažil splnit všechny úkoly, takže si myslím, že moje rada bude celkem relevantního rázu.

Takže ses přihlásil na turnaj, předpokládám, že je to ten v Ratajích. Inu, pokud se tam zkoušíš bít na začátku hry, může to být poněkud těžké i pro hráče znaleho tohoto bojového systému! Máš malé dovednosti a nejspíše jsi si ani nevytrenoval lepší obranu a spousty dalších věcí, o kterých se zmíním hned zachvilku.

Jako úplně první věc postupuj ve hlavních misích až do té chvíle, kdy potkáš Bernarda, šéfa a trenéra ratajské stráže. Naučí tě uhyby a styl obrany, která ti nebere staminu a můžeš s ní ihned protiutocit.

Všechno ti vysvětlí on. :-)

Můžeš si u něj vyzkoušet skoro všechno. Kombíčka(pokud máš perky), zřetězené útoky, obranu(obyčejnou, ta umožňující protiuder, ta s automatickým protiuderem - tu tě ale naučí až budeš pokročilejší, uhyby).

Když se na protivníka nalepis a zmacknes "F", měli byste se dostat do "tahanice", tam stačí zběsile klikat pravé tlačítko myši a sesumiruje se to s tvojí aktuální sílou a podle toho ty odkopnes jeho, nebo vice versa.

Naučí tě i naznacovani úderů. Prostě podrzis tlačítko pro pomalejší útok(levé) a těsně před machnutim rychle zmenis pozici, a tak zmates protivníka.

U klasický obrany prostě držíš "Q" a snažíš se meč nastavovat na stejný směr, abys útoky odrážel.

U té lepší si pockas na takový malinký zelený štítek uprostřed té "růže"(smerovace na útoky) a zmacknes "Q", tím plynule vykryjes protivníka a můžeš hned útočit.

Nenechej se tím složitějším systémem boje odradit. Až si ho pořádně "vychovas", každé vítězství v boji ti dá uspokojení jako málokterá hra. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny