Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kingdom Come Deliverance a Boj

Čaute začal som hrať Hru KCD a nechapem ten štyl boja prihlasil som sa do jedneho turnaja kde mam bojovať no ale keď bojujeme tak neviem poriadne zasiahnuť ciel zobrať mu par života vždy ten utok odrazì musim mať viac síl alebo ako to funguje ? skušam všeliake uhyby s mečom ale aj tak nič nechapem to hral niekdo tu hru a alebo hu celu dohral a vysvetlil by mi ten system boja ? Kukal som všeličo na YT atď a stale nič som stoho jelen :D
Diky za odpoveď.

Předmět Autor Datum
Zdravím tě, kamaráde :puff:. Jak vidím, splnil jsi svůj slib vzešlý že zdejší ankety, chválím. :-)…
Holy99 27.07.2019 23:11
Holy99
Ten Bernard ma všetko naučil tam mi to išlo v pohode ale ked idem do toho turnaja tam tam mu dám par…
Sova123 28.07.2019 11:52
Sova123
Ten turnaj se koná každý týden, budeš ho přirozeně failovat(i když se neprihlasis)a on se bude neust…
Holy99 28.07.2019 14:26
Holy99
Aha to som nevedel :D dobre teda tak viac trénovať atď.A ešte by som sa chcel spýtať čo znamena x pr…
Sova123 28.07.2019 15:43
Sova123
Přesně, jídlo je zkažené.
Hanyse.k 28.07.2019 16:17
Hanyse.k
Spíše se diví nad tím, že se jídlo v počítačových hrách kazí. :-) U každého jiného rpg si koupíš ja…
Holy99 28.07.2019 17:11
Holy99
Taky jsem ještě neviděl v žádné hře aby se jídlo kazilo, to je fakt. V Kingdom Come jsem si vystačil…
Hanyse.k 29.07.2019 06:23
Hanyse.k
Jj, v Ratajich kotlík u žebráků za branou v táboře nebo před branou. Nadále pak u Terezy a ještě v k… poslední
Holy99 29.07.2019 10:38
Holy99

Zdravím tě, kamaráde :puff:.

Jak vidím, splnil jsi svůj slib vzešlý že zdejší ankety, chválím. :-)

Kingdom come jsem dohrál za cca 220, přičemž jsem se snažil splnit všechny úkoly, takže si myslím, že moje rada bude celkem relevantního rázu.

Takže ses přihlásil na turnaj, předpokládám, že je to ten v Ratajích. Inu, pokud se tam zkoušíš bít na začátku hry, může to být poněkud těžké i pro hráče znaleho tohoto bojového systému! Máš malé dovednosti a nejspíše jsi si ani nevytrenoval lepší obranu a spousty dalších věcí, o kterých se zmíním hned zachvilku.

Jako úplně první věc postupuj ve hlavních misích až do té chvíle, kdy potkáš Bernarda, šéfa a trenéra ratajské stráže. Naučí tě uhyby a styl obrany, která ti nebere staminu a můžeš s ní ihned protiutocit.

Všechno ti vysvětlí on. :-)

Můžeš si u něj vyzkoušet skoro všechno. Kombíčka(pokud máš perky), zřetězené útoky, obranu(obyčejnou, ta umožňující protiuder, ta s automatickým protiuderem - tu tě ale naučí až budeš pokročilejší, uhyby).

Když se na protivníka nalepis a zmacknes "F", měli byste se dostat do "tahanice", tam stačí zběsile klikat pravé tlačítko myši a sesumiruje se to s tvojí aktuální sílou a podle toho ty odkopnes jeho, nebo vice versa.

Naučí tě i naznacovani úderů. Prostě podrzis tlačítko pro pomalejší útok(levé) a těsně před machnutim rychle zmenis pozici, a tak zmates protivníka.

U klasický obrany prostě držíš "Q" a snažíš se meč nastavovat na stejný směr, abys útoky odrážel.

U té lepší si pockas na takový malinký zelený štítek uprostřed té "růže"(smerovace na útoky) a zmacknes "Q", tím plynule vykryjes protivníka a můžeš hned útočit.

Nenechej se tím složitějším systémem boje odradit. Až si ho pořádně "vychovas", každé vítězství v boji ti dá uspokojení jako málokterá hra. :-)

Ten Bernard ma všetko naučil tam mi to išlo v pohode ale ked idem do toho turnaja tam tam mu dám par rán ale strašne malo hp mi to zobere alebo všetko odrazy mne da par 3-4 rany a mam skoro polovicu hp dole chcel by som zrušiť ten turnaj ale potom mi vyskoči že mise selhala a ja to nechcem rad by som to hru prešiel celu pribeh+všetke vedlajšie missie :D

Ten turnaj se koná každý týden, budeš ho přirozeně failovat(i když se neprihlasis)a on se bude neustále obnovovat. Musíš ho stejnak vyhrát asi 5x, abys dostal všechny části zbroje a achievement na steamu. :-)

Dává ti granáty za hodně HPek, jelikož když ti stamina klesne na nízkou úroveň, každý další úder ti ubírá život.

Ty zápasy trvají o dost déle než obyčejná mlátička s vidlakama, tak tam nenabihej jak šílenec, ale opatrně si ho obouchavej atd(moc dobře si kontroluje svou staminu a údery ti kryje efektivně, proto mu nic neubiras). A jak jsem ti už řekl, zlepšuj si bojovou zdatnost, obranu.

Spíše se diví nad tím, že se jídlo v počítačových hrách kazí. :-)

U každého jiného rpg si koupíš jablko na začátku hry a vydrží ti čerstvé až do konce.

-------------------

No, prostě když sníš zkažené jídlo, tak tě to jistou mírou otráví, a bude ti to ubírat život(na to už jsi ale nejspíše pokusem/omyl přišel :-D :-D).

Koukni se po percich, některé ti zajistí lepší(delší) uchovávání jídla nebo imunitu vůči němu(ovšem i za cenu pozitivních účinků).

Taky jsem ještě neviděl v žádné hře aby se jídlo kazilo, to je fakt. V Kingdom Come jsem si vystačil s kotlíky ve městech a staveních, jídlo jsem sebou nikdy netahal, případně jen trochu jídla, které se ale nekazilo.

Jj, v Ratajich kotlík u žebráků za branou v táboře nebo před branou. Nadále pak u Terezy a ještě v klášteře. :-D

Tam jsem byl častý zákazník.

Dobrý je pak perk, díky kterému se ti neubírá odpočatost a najezenost, když stojíš na místě. Takže můžeš v pohodě čekat klidně den na místě přes "čekátor" a nic. :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru