Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak pomoci počítači

Ahojte,
ze začátku bych chtěla upozornit, že jsem úplný laik, co se týče počítačů, a proto bych potřebovala poradit od někoho zkušenějšího.
Jde mi o to, že bych chtěla nějak pomoci svému počítači, aby byl výkonnější.
Ráda bych si chtěla zkusit zahrát Fortnite (neukamenujte mě někteří za to), ale jakmile hraju danou hru, tak mi nejede plynule. I když mám nastavenou nejhorší možnou kvalitu co jde, tak se mi to i tak v některých místech seká, hlavně když je mnoho hráčů a objektů u sebe. Nedělá mi to ovšem u této jedné hry, i když hraju cokoliv jiného, tak mi některé hry (např. GTA SA) jede plynule, ale chvilkama mám jakoby mikrolagy a tohoto všeho bych se právě chtěla zbavit. I na některých internetových stránkách se mi to na chvilku zasekne a po pár sekundách odsekne.
Dali byste mi nějaké doporučení, co na tomto počítači vyměnit, aby mi to ten počítač i vzal? Opravdu se v tom nevyznám a nevím, jestli jsou např. všechny grafické karty univerzální pro všechny počítače, nebo ne.
Zde vám přikládám něco o mém počítači, co by vám mohlo pomoci. Pokud budete potřebovat něco dalšího, tak napište a já se to pokusím dodat.

[pocitac.jpg]

[pocitac1.jpg]

[pocitac2.jpg]

[pocitac3.jpg]

[pocitac4.jpg]

[pocitac5.jpg]

Mám Windows 7.

Pokud je to tak v háji, že by bylo lepší si pořídit nový a lepší počítač, tak to taky klidně napiště a klidně mi dejte i nějaké doporučení.

Děkuji za případné rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Základní deska a CPU je opravdu tak v háji, že nestojí za to tenhle PC nějak vylepšovat.
L-Core 27.07.2019 08:33
L-Core
A neměl byste nějaký tip na stolní počítač poměr výkon cena, abych na něm bez problémů rozjela i lep…
Gigush 27.07.2019 12:28
Gigush
Na PC poradně je v kategorii PC sestavy návrhů spousta, stačí si vybrat podle ceny. poslední
karel 27.07.2019 22:11
karel

A neměl byste nějaký tip na stolní počítač poměr výkon cena, abych na něm bez problémů rozjela i lepší hry, jako GTA V, Assassin's Creed a tomu podobné? Včetně zmíněného Fortnite, což hádám že by jelo bez problému, pokud by to utáhlo GTA V. Nemám ani tušení, jak se dané počítače pohybují cenově a nevím, co je ideální pro hraní a co nikoliv.
Pokud by byl i nějaký dobrý herní notebook, tak ho klidně můžete zmínit. Ale co jsem slyšela, tak na hraní je lepší stolní počítač.
Děkuji

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru