Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hackovani v Deus-Ex Human Revolution

Pochopili jste hackovani v Deus-Ex Human Revolution?

Ja ne, zatim jsem dve veci hacknul, ale netusim jak. Pokud nekdo pochopil jak na to logicky, tak prosim o vysvetleni.

Jinak ted to vypada na docela logickou ale pomalou hru, nekam se proplizit bez toho, aby me nepratele videli, da pekne zabrat.

---

Edit: Co je na tehle hre otravne uz od zacatku a hned mam prvni vytku, tak klavesy maji svou funkci na kratky a dlouhy stisk. Jenze dlouhy stisk je pomerne dost kratky a ve vysledku pri pouziti stisku klavesy Q mam omracit, ale ja zabiju, protoze jsem klavesu nestiskl dostatecne kratce. Jestli je pri pruchodu hrou nejaky rozdil mezi zabijenim a omracovanim zatim netusim, jsem na zacatku.

Řešení:

Ach jo, ja to snad nedohraju.

Tohle je ta nejnudnejsi hra co jsem kdy hral. Jsem v pasazi na lodi, kde hledam ty vedatory, uz by to melo byt v podstate nekde pred koncem pomalu, ale to je tak neuveritelne zdlouhavy. Nemuzu pritom rict, ze by hra byla blba nebo kdyz jsem nadaval na Far Cry, ze je to furt recyklat toho sameho, to ne. Tohle je jine, ta hra ve svem prubehu diky sve silene zdlouhavosti ztratila atmosferu. Jak mi navic ke konci hry sebrali augmentace, tak ted jsem bezmocnej vuci spouste veci, ktere predtim uz byly ve hre brnkacka a ted si pripadam jako bych byl na uplnem zacatku. Vzdycky ale chci neco udelat a kdyz se pustim do akce, tak skonci neuspechem, ja totiz vzdycky zapomenu, ze ty augmentace nemam a ze jsem to mel resit jinak.

Sice jsem teda hru zatim nedohral, takze hodnoceni se muze zdat predcasne, ale ja jsem si uz svym zaverem jist a abych rekl pravdu, je docela mozne, ze to dnes nebo zitra zabalim a ani to nedohraju.

Deus-Ex Human Revolution nedoporucuju ke hrani, hra je spatna, protoze je strasne nudna a zdlouhava.

Pardon omlouvam se. Ukazalo se, ze muj zaver byl predcasny.

Deus-Ex Human Revolution se ve skutecnosti posouva do prvni petky nejhorsich her, ktere jsem kdy hral. Nereknu vam presne, na kterou pozici zebrizku stupidnich her bych ji zaradil, ale hra je to proste blba.

Jak to bylo zdlouhave, tak najednou se to probudilo do akce, ale jine nez jsem si predstavoval, neslo to hrat, bez youtube bych byl ztraceny a nikdy bych hru nedohral.

https://www.youtube.com/watch?v=9ZAH1SOoIuk

Hned od zacatku. Jako mam k tomu jedine WTF??? To je nejakej Minecraft nebo co tohle to je?

Stupidita nejvetsiho kalibru, silene. A to furt nejsem na konci, ve zbrojnici mi muj novy kamo zanechal spoustu vybaveni, takze mi vsechno bylo naprosto k hovnu. Naboje do brokovnice nemam, naboje do tezke pusky nemam, naboje do pistole zatim nejake mam, ale najednou se jich tam vyrojilo snad tisic, jak to dohrat netusim. Chtel bych napsat, ze mam jen posledni tri naboje do odstrelovacky, ale ta zbran je naprosto k hovnu. Videli jste v nejake hre, ze by clovek dal headshot a nepritele to polechta po vousech a spusti alarm? Ja teda ne, takze odstrelovacku odkladam.

Jeste dam zitra jeden pokus, ale nemyslim, ze tuhle prapodivnou nesmyslnou hru asi nedokoncim.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No, tak to byl naprosty omyl, to me pekne stve. Tentokrat ale nemohu obvinovat hru, to je jako kdyby…
RedMaX 06.06.2019 12:38
RedMaX
Ve všech Deus Exech, co jsem hrál, jsem neměl s postupem kamkoliv žádný problém. A vždy jsem použil…
L-Core 06.06.2019 13:16
L-Core
Zkus ten Human Revolution taky, ale jak pisu, me to hlavne nebavi, nenadavam na hru jako jindy, ale…
RedMaX 06.06.2019 13:30
RedMaX
Viz můj první post, Human Revolution mám dávno dohráno, spletl jsem si to s novějším dílem. nový
L-Core 10.06.2019 11:30
L-Core
Mankind Divided (odehrava se taky v Praze) - uz mam na Steamu koupeny, bylo to jednou v zajimave sle… nový
RedMaX 10.06.2019 21:33
RedMaX
Tak jsem narazil na problem, ve vedlejsi misi mam osvobodit prostitutku pred augmentaci, ale hlidaji…
RedMaX 08.06.2019 20:29
RedMaX
Hmm, nenasel jsem to, kaslu na to a vezmu na ne pistoli. Ale teda, aby byla hra tak debilni, ze nedo…
RedMaX 08.06.2019 20:49
RedMaX
ze nedokazu ovladat pusku, to jsem jeste nezazil ]:) Díval ses to nabindování kláves? nový
L-Core 09.06.2019 17:24
L-Core
Jo, nic to nedela, ja to nechapu. Nicmene situace byla resitelna, jednomu rana pistoli do hlavy a po… nový
RedMaX 09.06.2019 17:48
RedMaX
Jo, nic to nedela, ja to nechapu. Jak nic? ::) Tak si tam nabinduj něco jiného, přepni na odstřelo… nový
L-Core 09.06.2019 18:54
L-Core
Na ALT to zacalo fungovat, nevim co s tim bylo, kazdopadne bych to vubec nezkousel se v tom hrabat,… nový
RedMaX 10.06.2019 21:31
RedMaX
Cíl snad hledáš při normálním pohledu, ne? A až ho máš, přepneš na optiku a sundáš ho. nový
L-Core 11.06.2019 11:48
L-Core
Bez zamerovace? A jak? nový
RMX 11.06.2019 13:53
RMX
Jak? Copak ty sis nepořídil ke zbraním laserové zaměřování (červenou tečku)? nový
L-Core 11.06.2019 15:10
L-Core
Zpocatku jsem mel jen 10mm pistoli, takze laserove zamerovatko jsem dal k ni a potom jsem nasel jest… nový
RedMaX 11.06.2019 18:32
RedMaX
Já ti nevím.. Celou hrou jsem projel jak nůž máslem, snad jen poslední boss byl tužší (samozřejmě n… nový
L-Core 11.06.2019 21:08
L-Core
Kdyz tu napisu, ze me ta hra sere, tak to vubec nedokazu popsat, proste kdybych mel napsat neco o De… nový
RedMaX 09.06.2019 14:10
RedMaX
WTF? https://www.youtube.com/watch?v=hAgQGxtob4M&list=PLepGqNAEFsRA9K8XOTBtm7J-PDueJbZa9&index=22… nový
RedMaX 13.06.2019 20:50
RedMaX
Ach jo, ja to snad nedohraju. Tohle je ta nejnudnejsi hra co jsem kdy hral. Jsem v pasazi na lodi,… nový
RedMaX 14.06.2019 22:50
RedMaX
Pardon omlouvam se. Ukazalo se, ze muj zaver byl predcasny. Deus-Ex Human Revolution se ve skutecno… poslední
RedMaX 15.06.2019 02:31
RedMaX

No, tak to byl naprosty omyl, to me pekne stve. Tentokrat ale nemohu obvinovat hru, to je jako kdybych si koupil Broken Sword a potom bych tu nadaval, ze me detektivni adventury nebavi hrat. S timto je to podobne, za prve vubec nevim, kam mam jit, protoze hra sice ma mapu, ale v te se ani trochu neda vyznat, takze se clovek musi nejak dopatrat, kam ma vlastne jit a potom je alfou a omegou hry prekonavani nejakych zabran (dveri a podobne) hackovanim a ja vubec netusim co mam delat a vzdycky skoncim u toho, ze pristup selhal. Naschval jsem koukal na gameplay a delal vsechno jako youtuber, ale jemu ten cervenej protikod nevyjede okamzite a nemam tucha co udelal a ja ne.

https://www.youtube.com/watch?v=_r8v3eGD_Ps&list=PLepGqNAEFsRA9K8XOTBtm7J-PDueJbZa9&index=3

12:00

Nebavi, ani trochu. :-/

Tak jsem narazil na problem, ve vedlejsi misi mam osvobodit prostitutku pred augmentaci, ale hlidaji ji tri frajeri a nejde je sejmout na blizko, chtel jsem pouzit uspavaci pusku, ale nedokazu ji pouzit, nema nikde zamerovac a na pusce je jasne patrna optika, ale nemam tuseni jako to aktivovat, proste uspavaci pusou se strilet neda, nevim.

Hmm, nenasel jsem to, kaslu na to a vezmu na ne pistoli. Ale teda, aby byla hra tak debilni, ze nedokazu ovladat pusku, to jsem jeste nezazil. Opravdu bych rad videl toho joudu, ktery vymyslel takhle idiotske ovladani. Otazka je, jestli kvuli tomu hru nezabalim, prestava me to bavit. :-/

Jo, nic to nedela, ja to nechapu. Nicmene situace byla resitelna, jednomu rana pistoli do hlavy a potom sprint.

A mimochodem uplne mimo k tomu hackovani, neuveritelne otravna vec, asi tak prvni tretinu hry to je zabavne a clovek si prichazi na to, jak na to, ovsem opet jako u Ubisoftich her. To co je chvili prima a docela zabava, to je kdyz se to prezene absolutne nejotravnejsi vec na svete a tady bych rekl, ze to plati rovnou trojnasob. Ze hackovani pridava XP, nezajem, jsem rad za kazde nalezene heslo predem, kdy nic hackovat nemusim, protoze sice uz s tim nemam zadnej problem, ale desive to natahuje hru a jenom vidim pocitac, uz jsem vytocenej. ]:)

Na ALT to zacalo fungovat, nevim co s tim bylo, kazdopadne bych to vubec nezkousel se v tom hrabat, kdybys me k tomu "nevyzval", takze dik.

Mimochodem bylo to k nicemu, nejdebilnejsi odstrelovacka, co jsem kdy ve hrach mel v ruce - cerna obrazovka a uprostred asi tak 5cm kolecko s objektivem, asi super realny, ale nez najdu cil, tak uz jsem mrtvej.
Dostal jsem se asi na nejtezsi misto hry, je treba zachranit vrtulnik s pilotkou (nepovinny ukol), popravde myslel jsem, ze zachranit nelze, ale nedalo mi to a kouknul jsem na youtube na gameplay a zachranit sel, jenze jak. Nakonec se stestim, mam pistoli s laserovym zamerovacem a nahodou jsem mel jeden EMP granat, bez toho bych ji nezachranil a chcipla by mi tam. Delal jsem to teda snad desetkrat nez se mi to podarilo. Rikam si, jestli jsem to nemel hrat na nejlehci obtiznost, ale zase na druhou stranu prvni dva bossy jsem sundal lehce, tak myslim, ze jsem udelal dobre, ze jsem nezvolil uplne nejlehci obtiznost hry.

Zpocatku jsem mel jen 10mm pistoli, takze laserove zamerovatko jsem dal k ni a potom jsem nasel jeste jedno a mel jsem tehdy tu pistoli, odstrelovacku, tezkou pusku a zbran na el. vyboje a nabidlo mi to jen tu tezkou pusku. Nevim proc nejde laserovy zamerovac k odstrelovacce.

Tezka puska je dobra na bossy, ale jinak je k nicemu a zbran na el. vyboje jsem jeste nepouzil. Vsechny situace resim bud v tichosti omracenim nebo tou pistoli s laserovym zamerovacem a tlumicem.

Já ti nevím..

Celou hrou jsem projel jak nůž máslem, snad jen poslední boss byl tužší (samozřejmě nehraju na hard, ubermench). Postupuji pomalu, sháním si augmentace, vylepšuji, co cítím, že potřebovat budu… žádný problém. A už vůbec ne se zbraněmi, mířením. Pokud se mi někde někdy nedaří, tak jen proto, že jsem nemehlo. Ne proto, že bych na snadný průchod neměl prostředky, podmínky.

Napiš mi číslo/název savu, kde právě jsi. Schválně se tam zkusím vrátit.

Kdyz tu napisu, ze me ta hra sere, tak to vubec nedokazu popsat, proste kdybych mel napsat neco o Deus-Ex Human Revolution, tak mi to zase hned smazete. Proste neco naprosto nepredstavitelne sileneho, nic podobneho jsem jeste nezazil. Uz jsem za polovinou hry a momentalne jsem v naprosto svizelne neresitelne situaci a stacila by mi jedna jedinna vec, abych se z toho dostal. Vzit odstrelovacku, kterou mam a nekolik nepratel jednoduse zabit, jenze proste ne. Odstrelovackou se strilet neda, protoze stale nemuzu prijit jak se hra s nejdebilnejsim ovladanim ze vsech moznych PC her ovlada a proste nedokazu stale tou odstrelovackou vystrelit, silene idiotske debilni kretenske stejne to nedokazu postihnout, ale nic horsiho jsem jeste nehral. :!:

WTF?

https://www.youtube.com/watch?v=hAgQGxtob4M&list=PLepGqNAEFsRA9K8XOTBtm7J-PDueJbZa9&index=22

okolo 27:50

Normalne se v klidku prospal v tom videu. Co to ma znamenat? Ja vlez do te kryorakve a nasledovala animace, jak dostavam nakladacku od nejake kapitanky?

Sebrali mi komplet augmentaci, po tom co jsem utekl, jsem zpatky dostal pouze 8 augmentacnich bodu, vsechny zbrane, ale naboje, granaty, prasky, susenky, alkohol, vsechno je v prdeli a ze jsem mel nasyslenej plnej inventar. Ta augmentace v pytli me ale boli nejvic.

---

Navic ted mam nepovinej ukol, pripojit porusenou kryorakev zpet na napajeni, jenze at tam beham jak chci, nemam tucha jak. On v tom videu nic takoveho neresi, sakra.

Edit:

https://www.youtube.com/watch?v=ITEOTDcRXYQ&list=PLJA0MNUyOCaHoNj8NaCDj2Ygot-SDpLUj&index=60

1:25

Docela husta schovka, jeste ze ten youtube je. :-)

Ach jo, ja to snad nedohraju.

Tohle je ta nejnudnejsi hra co jsem kdy hral. Jsem v pasazi na lodi, kde hledam ty vedatory, uz by to melo byt v podstate nekde pred koncem pomalu, ale to je tak neuveritelne zdlouhavy. Nemuzu pritom rict, ze by hra byla blba nebo kdyz jsem nadaval na Far Cry, ze je to furt recyklat toho sameho, to ne. Tohle je jine, ta hra ve svem prubehu diky sve silene zdlouhavosti ztratila atmosferu. Jak mi navic ke konci hry sebrali augmentace, tak ted jsem bezmocnej vuci spouste veci, ktere predtim uz byly ve hre brnkacka a ted si pripadam jako bych byl na uplnem zacatku. Vzdycky ale chci neco udelat a kdyz se pustim do akce, tak skonci neuspechem, ja totiz vzdycky zapomenu, ze ty augmentace nemam a ze jsem to mel resit jinak.

Sice jsem teda hru zatim nedohral, takze hodnoceni se muze zdat predcasne, ale ja jsem si uz svym zaverem jist a abych rekl pravdu, je docela mozne, ze to dnes nebo zitra zabalim a ani to nedohraju.

Deus-Ex Human Revolution nedoporucuju ke hrani, hra je spatna, protoze je strasne nudna a zdlouhava.

Pardon omlouvam se. Ukazalo se, ze muj zaver byl predcasny.

Deus-Ex Human Revolution se ve skutecnosti posouva do prvni petky nejhorsich her, ktere jsem kdy hral. Nereknu vam presne, na kterou pozici zebrizku stupidnich her bych ji zaradil, ale hra je to proste blba.

Jak to bylo zdlouhave, tak najednou se to probudilo do akce, ale jine nez jsem si predstavoval, neslo to hrat, bez youtube bych byl ztraceny a nikdy bych hru nedohral.

https://www.youtube.com/watch?v=9ZAH1SOoIuk

Hned od zacatku. Jako mam k tomu jedine WTF??? To je nejakej Minecraft nebo co tohle to je?

Stupidita nejvetsiho kalibru, silene. A to furt nejsem na konci, ve zbrojnici mi muj novy kamo zanechal spoustu vybaveni, takze mi vsechno bylo naprosto k hovnu. Naboje do brokovnice nemam, naboje do tezke pusky nemam, naboje do pistole zatim nejake mam, ale najednou se jich tam vyrojilo snad tisic, jak to dohrat netusim. Chtel bych napsat, ze mam jen posledni tri naboje do odstrelovacky, ale ta zbran je naprosto k hovnu. Videli jste v nejake hre, ze by clovek dal headshot a nepritele to polechta po vousech a spusti alarm? Ja teda ne, takze odstrelovacku odkladam.

Jeste dam zitra jeden pokus, ale nemyslim, ze tuhle prapodivnou nesmyslnou hru asi nedokoncim.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru