Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hral nekdo Assassins Creeda 2

Ja chci hrat AC postupne, ale je toho hodne, takze nez se probojuju k modernim dilum, ktere mi dle videa budou vyhovovat, tak to bude chvili trvat. :-)

Ale ve skutecnosti to tak, jak by to z toho videa mohlo vypadat neni. Porad jsou v AC aspon co jsem videl gameplay Odyssey nepratele, ktere neni lehke zdolat. Jen je tam k tomu spousta nepratel, ktere jo. Nicmene, pokud se domnivas, ze je to obrat az poslednich let, co predvadi v Ubisoftu, tak ne neni. Heslem Ubisoftu je cim vice, tim lepe. Od toho se vsechno odviji. Proc je v AC2 73 rozhleden? Proc je ve Far Cry 4 asi milion orlu? A proc v Odyssey je zaplava nepratel? Protoze presne takhle vidi Ubisoft hry. Narvi tam toho co nejvic muzes. A logicky cim novejsi hry, tim toho musi byt vic a vic a vic. Ze s tim v ruku ruce jde zjednodusovani a zabijis 5 nepratel jednou ranou a behem minuty jich vybijes klidne sto, se vubec nedivim.

V podstate Ubisoft hry clovek asi hraje jen kvuli te grafice, ta je casto obdivuhodna, ale nejaky pribeh postaveny na nejake smysluplnosti nebo v tvem pripade, ze bys tam hledal gameplay, to asi tezko. :-/

(Rozehral jsem Deus-Ex: Humans Revolution.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny