Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Far Cry 5, pokec

Zakládám thread, protože o téhře hře se tu stejně bavíme v různých threadech, tak ať to tam nezasíráme, ať je to na jednom místě.

Dohráno. 64 hodin čistého času. Chybí mi akorát pár checkpointových závodů a basejumpů. Plus rybářská mise (ulov tři silné ryby, pak se uvidí co dál..). Jinak opravdu vše. Všechny lokace prošmějděny, všechny úkoly (najdi, znič, zabij) splněny. Uplay hlásí 100%.

Možná se někdy k těm rybám ještě vrátím. Ty ztřeštěné závody… asi ne. Možná vyzkouším další zbraně… pokud mi tam ale zůstali nějací nepřátelé. Po poslední herní misi by asi neměli, ale více spoilerovat nebudu. Dobré jsou komentáře NPC po skončení příběhu, občas dost mimo :-D

Spoustu času jsem trávil ve hře prostým motáním se po krajině, to ostatně dělám ve všem openworld hrách.

---
Protože jsem prolezl opravdu vše, mohu poradit v případě nějakého zákysu. Také jsem musel využít cizí rady, když jsem se ani za nic nemohl dostat nahoru do jednoho sila, když žebřík nešlo nijak spustit a mých několik pokusů "strefit se tam padákem" z heli nedopadlo :-)

Pokud mohu posoudit, když si čtu redmaxovy nářky nad FC4, tak FC5 je IMHO mnohem méně problémová. Pár věcí, co se mi nelíbí (viz jiný thread), ale celkově spokojenost, času nelituji.

Vyzkoušel jsem konečně i Arcade, načetl jakousi mapu (vybít všechny) a to vypadá na další možnosti, které mě zabaví. Jen najít ty správné (výhradně singl); jedinou, co jsem chvíli hrál, byla stylem Blood Dragon, měl jsem zlikvidovat 24 nepřátel, asi po 15 jsem se jednomu "ukázal", nastoupily posila a rázem se mi jich k likvidaci ukazuje skoro 60 :-D

Teď mám v plánu Primal, předtím ale dám buď Mad Maxe nebo Wolfa Old Blood..

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny