Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Far Cry 5, pokec

Ok, dik. Ono se to nezda, protoze treba kdyz vezmu tvuj priklad, tak 60 hodin, mas hru dohranou za 3 dny, jenze v realu clovek jen nehraje a 5 mesicu, to je hodne dlouhe obdobi. Ja se ho snazim zkratit, protoze mam prilis her, ktere jsem nehral a hodne bych chtel, ale ted nejak zjistuju, ze budu muset zvolnit. Cim dal vic nahrazuju behani venku behanim ve Far Cry a to neni dobre. :-)

Momentalne mam plan na 40 her, ktere bych chtel hrat, vsechno v podstate AAAcka. Ikdyz jsem zkratil prumer na +- 2 mesice / hra, tak je to pri tom poctu minimalne silenych 6 let a mezitim zase urcite vyjdou dalsi hry. Je toho moc, asi budu potrebovat si zacit jeste vic vybirat. Ono me to totiz napadlo, ze jsem cetl, jak se furt rozsiruji sluzby predplatneho typu Origin Access, ze podle statistiky lidi, kteri maji tuto sluzbu hraji nejen svuj typ her, ale pridaji i jiny. Napriklad hrac se zameruje na akcni FPS, ale kdyz uz ma v predplatnem i dalsi hry, tak si jednou za cas da i strategii. Tohle nakonec muzu potvrdit, protoze kamos taky ma Origin Access a tvrdi mi, jak je to vyhodne, ze muze hrat v podstate vsechno a spoustu veci ozkousi i mimo.
Jenze ja zjevne nemam sanci uhrat ty priblizne dva typy her co hraju, teda presne ty hry, ktere chci hrat, tak nechapu, jak bych mohl pridat jeste neco bokem.

Dost mozna na tom jsi podobne?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny