Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Far Cry 5, pokec

DeusEx - oba posledni dily jsem nehral a mam a budu, ale kdo vi kdy, v seznamu jsou spis vespod.

Saints Row 4 - vubec neznam, neni to jak se tam lita? Takova haluz? To bude ono, nechapu, jak se to muze nekomu libit.

Just Cause 3 - aha, jsem si vzpomnel, jak jsme se bavili jinde, v tyhle hre se lita, prisel mi gameplay dobrej, ale proste litani ne, i v FC4 jsem si vsiml letaciho obleku, nevim co to je za modu, ale doufam, ze to nebudu muset v zadne misi pouzit. Takze JC3 taky rozhodne nebudu.

Asasína z Londýna a Paříže - no ja jsem ted seknutej u AC2 a nebudu ty novejsi hrat, dokud neuhraju poporade vsechny. :-/

FC Primal - ne pravek taky ja tedy ne.

Mad Max - prisel mi gameplay uplne divnej, za me ne.

Wolf Old Blood - taky v planu, ale taky spis az nekdy ....

Zaklinac - podle me jsem se ochudil o cast vyznamu hry, protoze proste v Zaklinacovi 3 jsou postavy z minulejch dilu a ja si jednicku pamatuju jen matne, urcite mi ale pomohlo, ze jsem hral trojku hned po dvojce a tak jsem aspon navaznosti v dialozich postav z dvojky chapal. Na druhou stranu, ze by bylo uplne nutny hrat predchozi dily, to neni. Muzes se pustit klidne i do trojky, ale proste ten zazitek bude chudsi, ale tobe to pravdepodobne vubec nepripadne, protoze proste nebudes vubec vedet, ze tohle ma navaznost na tohle atd. Za sebe muzu rict, ze az budu jednou v duchodu, tak si po sobe v jednom kuse dam znovu Mass Effect 1-3 a Zaklinace 1-3. Nicmene teda minimalne dvojka a trojka Zaklinace nevidim duvod proc nedat obe, pokud se dokazes u dvojky prenyst pres delsi uvod a pres to, ze dvojka neni open-world, ale v podstate takova jemnejsi koridorovka, nicmene pribeh je proste silnej, takze ja bych ti to doporucil. No a jestli se ti do toho hodne nechce, tak aspon zkus tu trojku, tam je to od zacatku open-world a neverim, ze se nekomu, kdo to alespon zkusi, muze ta hra nelibit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...