Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co dělat když se zacyklí Far Cry 4

Začal jsem hrát Far Cry 4 a mám tam takový problém. Začal jsem plnit povinnou hlavní misi, měl jsem jít do tábora Alfa a najít důkazy. Potom mi to řeklo, ať jdu do tábora Bravo. Jenže tam je asi deset nepřátelským vojáků, navíc i na vyšší úrovni, které těžko můžu na začátku hry, jen tak mýrnix týrnix sejmout. Problém je, že mám u sebe posledních pár nábojů a tudíž mě okamžitě dostanou a mise se restartuje, ale jenom ta část Bravo, kdy už ty náboje nemám a jakmile chci odejít (dojít si do tábora Alfa pro náboje), tak to napíše, že opouštím oblast mise a mise se opět restartuje a takhle furt dokola. Nedá se z toho nijak dostat a zabít nepřátele bez nábojů nedokážu.

Dá se z toho nějak dostat nebo je to další debilní rozbitá hra v řadě, kterou nelze dohrát?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jo "eagle, eagle" a potom obchodnik stale i na konci hry rika "you are new here". Stve me AI, zadno… nový
RedMaX 12.05.2019 17:20
RedMaX
Kdybys hrál TWAU, tak bys s možností, že vlk se může jevit jako člověk, počítal ]:) A i ti civilisti… nový
L-Core 12.05.2019 17:59
L-Core
To neni o dokonalosti, to je o tom, ze tech chyb je moc. Jasne, ze zadna hra nebude dokonala, ale na… nový
RedMaX 12.05.2019 18:25
RedMaX
DOHRANO. Far Cry 4 skoncilo ve VELKEM stylu. Dojel jsem si do kralovskeho palace pro krale a ... pa… poslední
RedMaX 12.05.2019 20:05
RedMaX

Jo "eagle, eagle" a potom obchodnik stale i na konci hry rika "you are new here".

Stve me AI, zadnou tu hra nema. Jedu si treba po silnici v klidku po svy strane a civilisti to do me v pohode naperou. Takze ne zamer, ale proste hra nepredpoklada, ze tam v tu chvili neco je. Nejakej kolizni model nula, stejne jako vsechno ostatni.

Navic bugy, napriklad mam ochranit stanoviste pred vlky, jsou tam dva civilisti a vlky postrilim a rekne mi to diky za zachranu, ale ukol se neukonci. Nemuzu nic delat, tak jsem ukol opustil a jel ho podruhy, jenze zase to same. Uz me to vytocilo, tak jsem ty civilisty oba dva zastrelil. Co se nestalo. Hra se restartovala a ty civilisti na zachranu se objevili tri! Tak jsem je zachranil a ten treti, kterej tam predtim nebyl mi rika, diky za zachranu a da mi penize, cimz se ukol dokoncil.

Kdybys hrál TWAU, tak bys s možností, že vlk se může jevit jako člověk, počítal ]:)
A i ti civilisti prostě občas neplní pravidla silničního provozu; ty nikdy ve hře nejedeš na opačné straně?

Jsi na AI moc náročný. To asi jde zvládnout v úzké koridorovce, kde překročením nějakého triggeru spustíš script - ale v openword hře? To si ještě budeš buset pěkných pár let počkat; a stejně to nikdy nebude dokonalé.

DOHRANO.

Far Cry 4 skoncilo ve VELKEM stylu. Dojel jsem si do kralovskeho palace pro krale a ... pak bezely zaverecne titulky a konec hry. Ocitl jsem se ve svem dome v klidku, ikdyz porad je ve Far Cry 4 co delat, zbyvaji tri nedobita stanoviste, oslabena pagaminova pevnost, mohl bych si doplnit obraz o zbyvajici dve casti shangra-li a v neposledni rade bych mohl dokompletovat zbyvajici zapisky v deniku, najit zbyvajici dopisy, roztocit zvonky a odstranit zbyle masky a plakaty. Je toho jeste hodne co bych mohl delat.
Tak co rikate, vylezu z domova a pustime se do toho, dobra, jdu na to. Otevrel jsem dvere a ...

Program provedl neplatnou operaci a bude ukoncen.

Ja myslim, ze to vystihuje vsechno. Koncim se serii Far Cry.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru