Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co dělat když se zacyklí Far Cry 4

U Dishonored jsem se ani jednou za celou hru nedostal do situace, ze bych byl zcela ztresovan tim, ze hra nelze dohrat. Ono to mozna nejak jde dohrat, ale vyvojari hru nadesignuji tak idiotsky, respektive v te hre zadny design neni, ze proste je clovek frustrovan. A tenhle pocit proste u Dishonored nemate, protoze je to kvalitni hra. Oproti tomu je Far Cry 4 debilni hra, tudiz se tento frustracni pocit vyskytuje casto. No a ja prave nejsem typ cloveka, ktery by miloval sebemrskacstvi, ja proste kdyz vidim, ze je neco idiotske, tak reknu je to idiotske a jdu od toho. Problem mam tak leda s tim, ze kdyby mi Ubisoft vratil penize, tak bych proste Far Cry 4 okamzite prestal hrat, odinstaloval bych to a mel bych klid. Jenze kdyz jsem do toho ty penize vlozil, nikdo mi nic nevrati, tak to musim dohrat a sere me desne, ze to nejde.

Treba ted jsem dorazil na sever, hned jdu k prvni rozhledne, ze ji odkryju a ono to nejde, neda se tam vysplhat, neni tam zadna cesta. Delam to pul hodiny a hovno, neni to tam. Jdu na youtube, jenze tyhle vopicarny se desne blbe hledaji i na youtube. Ach jo.

At jdou do prdele sakra:

https://www.youtube.com/watch?v=mz2P1jZILbk

1:48

Ja to nechapu, to nejde skocit, zkusil jsem to snad 10x a nejde to a ten clovek to tam skocil na poprvy, ja to proste nechapu, boze, co s tim sakra.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny