Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co dělat když se zacyklí Far Cry 4

Ne, ja mam tyhle hry rad.

Ja si naopak dokazu představit, ze by FC4 byla dobra hra, ale muselo by tam byt spousta věci jinak. Například jak mi tu kocour zase psal, ze hraju na jednoduchou, tak ze me nepratele nedostanou na první ranu, tak jen vyrovnavam sance. Oblibil jsem si ve hre utocnou pusku MS-16 s kolimátorem a tlumicem. Mne vyhovuje, ze to strili na kliknuti jednotlive strely.
Ona se podobna zbran v realu fakt pouziva. Jenze v realu tim das zasah na jeden vystrel, v FC4 ho musim strelit do hlavy aspoň trikrat, aby padnul. Nedava to smysl. Na druhou stranu, me nepratele taky na prvni dobrou nezastreli, takze sice je to nerealne, ale nemam s tim az takovy problem.

Třeba to Dishonored taky preci nebylo realny, ale tvurci to umeli vyvazit tak, aby to nebylo hloupe. To je mozna spis to, co od hry chci, když bude realna super, ale když nebude, tak at aspoň není hloupa.

Zkus toho Zaklinace 3, když teda nechces hrat předchozí dily, tam presne uvidíš mapu ala Far Cry, přitom ale ukoly nejsou hloupe a repetetivni. Sice se tam nestrili samopalama, ale presto je to mozne v mnohem porovnat, jak to vypada, když někdo dela něco dobre a někdo spatne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny