Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co dělat když se zacyklí Far Cry 4

Tak porad hraju FC4 a jedno je jiste, uz nikdy! Tohle je posledni FC, co jsem hral.

Ono by to v podstate v zakladu nebylo spatne za podminky, kdyby Ubisoft tak silenym zpusobem netlacil na pilu. Treba koukam do mapy a reknu si, jo tuhle misi du splnit, vybavim se na misi, opustim stanoviste a okamzite je stanoviste v ohrozeni, tak to tam vybiju a jedu na misi, ale zrovna "nahodou" okolo projizdi nepratelsky konvoj a jeste se potka se dvema nepratelskyma autama. Sakra, vystupuju z auta, ale nahodou se k tomu primotal tygr, uz uz jsem ho dostal, ale priletl orel a napadl me. A tohle je porad dokola, snad na zadnou misi jsem nedorazil s osobni zbroji, protoze o ni po ceste vzdycky prijdu. Aspon se ze da z kytek automaticky doplnovat zdravi. Pritom by stacilo malo, aby tam bylo mene drave zvere, aspon trochu realne, protoze nikde na Zemi nelita pohromade 100.000 orlu a okolo nebeha 10.000 tygru, nosorozcu, levhartu a dalsi zvere. Druha vec je, ze v nekterych misich, kdyz se to Ubisoftu hodilo, tak umele omezi nahodny open-world a nedaji vam sanci si pomoci nahodu. Tak sakra, kdyz to jednou umeji, tak proc podruhe ne?

Proste co se tyka normalniho "realneho" prostredi, tak je to open-world hra, ve ktere necitite ani spetku volnosti, protoze na vas furt nekdo utoci. Jednoduse si treba predstavte Zaklinace, do ktereho by autori umistili tisickrat vic otaznicku a desetitisickrat vic potvor. Z nejlepsi hry na svete by se stala nejvetsi stresovka na svete a tenhle vyvazeny pomer prave odlisuje spickovou hru od CD Projektu s odpadem od Ubisoftu.

Ale proto nepisu, to vsechno bych jeste byl schopen nejak prezit, ale nebyl by to Ubisoft, aby do hry nezasadil nejakou totalni haluz. Tady se to jmenuje Sangra-li a popravde nepochopil jsem vubec co to je, jestli jako mate byt v te dobe zdrogovani nebo proc vas ten obraz bere do nejakeho prebarveneho imaginarniho sveta, vubec tomu nerozumim, co to ma znamenat. Nicmene ikdyz je to haluz, tak to chvili vypadalo, ze by to tu hru i mohlo tak nejak osvezit, ikdyz je to totalne ujete. Jenomze neosvezi, protoze se tam doprdele zase lita a litani je povinne. Ja to proste nechapu, co s tim ty vyvojari furt maji, proc musi vsude cpat zasrane litani. Vzdyt si mohou naprogramovat nejaky letecky simulator, kdyz milujou litani, ale clovek je tvor, ktery letat neumi, neni k tomu od prirody uzpusoben, tak proc s tim furt dokola otravujou. No proste je to hrozne a jak rikam, naposled, od ted budu peclive vybirat hry, aby se tam nelitalo!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny