Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co dělat když se zacyklí Far Cry 4

Je tam jedna povinná letadlová mise, ale nic tak strašného, akorát musíš prolítávat checkpointy (na rozdíl od nepovinných úkolů jsou dost jednoduché), zničit pak jakési silo (pokropil jsem to několikrát kulomety a bylo to) a pak zase přes pár checkpointů domů a přistát. Napoprvé. Pak je tam heli mise, ale ta je OK, s helinou se opravdu lítá hodně dobře. Co nejdříve jsem splnil úkol, který mi umožňuje si ozbrojenou heli kdykoliv zavolat. Takže, heli jsem využíval často cíleně. Letadlo bych si dobrovolně nevzal. Čluny jsou OK, jenže jsem nikdy neměl potřebu je používat. Řeku snadno a rychle přeplavu. Jsou tam i hydroplány, to je tam také podle mě jen jako bižu. Raději než v autě jsem jezdil čtyřkolkou, o okolí je pak lepší přehled. Jízdní model aut i čtyřkolek je OK. Rybaření kromě peněz za prodané ryby (časem mám peněz spousty, nekupuju kraviny a zbytečnosti, asi k ničemu) přinese jen pár bodů pro získání vylepšení, těch mám také dostatek. Asi bych potřeboval lepší udice (jsou ve hře)… ale dvě hodiny se motat po mapě, abych ulovil určené kousky a získal 2 body - zatím se na to nechystám ;-)

Nehodnotím to stejně, je to moc fajn hra. Já jen letadla, auta, lodě a rybaření nevyužívám - protože nemusím. Blbé jsou akorát některé povinné schizofrenní mise s hlavními protivníky (dětmi hlavního lumpa). Hra umožňuje svůj postup misemi, tak to řeším po svém.

Než půjdu na tu poslední misi, vyzkouším kulomet. Zatím jsem jej (kromě stacionárního, který nejde oddělat jako třeba v Crysis) nikdy v ruce neměl. Nejvíce (možná i 90%) používám kuši a prémiovou odstřelovačku z FC3 Blood Dragon, vylepšeno na maximum. Spoustu zbraní jsem ani nevyzkoušel.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny