Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co dělat když se zacyklí Far Cry 4

Ne, proste s Far Cry 4 fakt nejsem spokojeny, hodne se posledni dobou vyzdvihuje FC2, ale ja pres ty problemy, ktere jsem s tim zpocatku mel, tak myslim, ze FC3 bylo dobre.

Silene mi vadi ten ubisofti princip, ze cim vice tim lepe. Takze napriklad karmicka udalost, lide jsou napadeni predatory. Zabil jsem pet vlku, ale ono se to restartovalo furt dokola, jak jsem tam behal okolo, takze dalsich pet, dalsich pet, dalsich pet, do toho se neustale restartovali dva cerveni, kteri tam pobliz byli na vyznamnem miste a vzdycky jsem je u toho sejmul. Nakonec uz jsem mel snad 20 vlcich kuzi a proste se to restartovalo tak rychle, ze jsem dalsi zabite vlky uz ani nezvladal stahnout, tak jsem rychlym cestovanim zmizel pryc a kuze jsem pak v obchode prodal, takze na chvili vydelano.

Co me vytaci je, ze u FC3 jsem si obesel stanoviste, zjistil si, kdo tam kde je a pak jsem planoval dalsi postup. Tohle v FC4 absolutne nelze, veskere plany vzdy selzou na nejake debilni "nahode", vyskytne se tam zvire, ktere me prozradi nebo me proste napadne atp. Kdyz stanoviste dobijim treba popate, tak uz me to logicky prestane bavit, nabehnu tam s RPGeckem, pokud to lze tak vypnu poplachy, pokud ne, tak s tezkou technikou to nevadi a proste to tam vybilim, ono je to tak nejlepsi i proto, ze na stanovistich maji ty minomety a jakmile vas zpozoruji, tak uz proste nemuzete krouzit okolo, protoze vas minometem sejmou. Nejlepsi strategie je proste obycejny rambo styl s nabehnutim doprostred a vybouchanim vseho okolo sebe. Nekdo na tom mozna ujizdi, me to neskutecne sere.

A tohle je taky na presdrzku ty glitche:

[86769-farcry4-2019-04-30-22-07-22-035-jpg]

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny