Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co dělat když se zacyklí Far Cry 4

Já už to o Watch Dogs tu kdysi myslím psal.

Jedna skupina misí je osvobodit sídla gangu (nebo co). Zpětně tyhle mise hodnotím jako nejlepší ze všech těch "nedějových". Je potřeba je dělat opatrně; nevadí, že tě uvidí banditi, problém je ale policie. Jakmile jsi "nahlášen" jako výtržník, jde jich po tobě nekonečné množství. Možná se i přesto dá mise splnit, ale ta pozornost policie přitom, to by člověk musel být ýbrmenš, aby to zvládl. Já to nejsem, takže pokud mě policie při tomhle úkole zaregistruje, restartuji misi. Časem přijdeš na to, jak se policii vyhnout… a protože tyhle úkoly jsou opravdu v hodně rozdílných lokacích, určitě si je nakonec užiješ.

Jo, a motorky se na klávesnici ovládají strašně. Zajímavé, že v některých hrách to jde (GTA 3/VC,SA, Burnout Paradise, FUEL atd.) a jindy je to katastrofa (GTA4, Saints Row 2, Watch Dogs). Kromě pár závodů jezdím zásadně auty.

---

Ve FC5 jsem teď zažil hloupou misi. S nějakou potenciální kolegyní mám bránit hroby na hřbitově před nájezdy nepřátel. Jedná se o tři náhrobky, nepřátelé lezou ze všech možných stran a kolegyně řve, že jdou jedno z jihovýchodu, podruhé ze západu, náhrobky postupně "ztrácejí zdraví", lítám nesystematicky od jednoho k druhému a kosím, odstřeluji a granátuji, co se dá. Nakonec úkol splněn, náhrobky to přežily… jsem dobře vybaven, díky železnému zdraví (vyhoněnému na maximum) toho o dost snesu.

Tyhle nesmyslné úkoly, dělat více věcí najednou (bránit tři lokace), hodně vybočují z toho, co mám rád :)

Jsem těsně před dosažením maxima odboje v poslední (třetí) oblasti a před likvidací třetího velitele. Pak už jen ten hlavní padouch a děj ukončen. Podle počitadla jsem ale na 48%; přitom vedlejší úkoly mám splněny odhadem na 85-90%. Po skončení FC5 (a před FC Primal) si asi hodím dalšího Wolfensteina (po New Order dám Old Blood).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny