Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co dělat když se zacyklí Far Cry 4

TWAU, úplně jiný typ hry, kreslená adventura (podobně jako The Walking Dead), tu jsem zmiňoval jakopříklad hry s kvalitním příběhem.

! Brutalni !
TWAU patri mezi nejoblinejsi hry i mé pritelkyne, libi se mi ze muzes vlastnimi akty a volbama zmenit prubeh hry (a také nahlednou kolik ostatnich lidi v % pouzilo jinou volbu, proc né ..)
Vsechny "Telltale Games" nemusim, ale TWAU ?! ,,, zcela souhlasim, supr hra..(dohrano 2x a 2x diky jinym pribehovym volbam zcela rozdilny a novy zazitek. Urcite si ji casem zahraju i potreti)

PS: Mam zcela stejny a identicky nazor i na Crysis. Jednicka, tyjo, v té dobe to byla bomba, jen kazdy nemel dostatecne silné PC aby si tu hru zahral. V té dobe byla tato hra nad HW pozadavky tehdejsich hernich sestav "malo kdo" si mohl dovolit tomu graficky pustit :-p
* Crysis 3 taky neni spatna a to i graficky, ale jednicka + Warhead me oslavila v té dobe vic.

Nemusim hry se Zombie, ale Dead Rising 3 a Dying Light me docela bavil a DL je i graficky docela slusnej. Da se hrat vice zpusoby, ale chce to mit v hlave alespon trochu, za mak LOGIKY a reflexu.
Jinak nové hry jako Word War Z me opravdu zklamal (a uz vubec nemusim hry co jsou jen pro vice hracu COP bez singleplayer), hra na kterou jesm docela cekal, tak jako State Of Decay 2 ktery jsem za 2 dny musel odlozit, nezabavné, repetitivni, plné Bugs které nejak normalne ignoruji, neresim kazdou blbost, ale v tomto pripade zpusobovali nemoznost postup ve hre (mozna uz je to opravené nevim).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny