Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co dělat když se zacyklí Far Cry 4

L-Core:

á nevím, co máš (respektive i řada lidí má) pořád s těmi recyklacemi předchozích dílů. Je to prostě openworld neměstská hra ze současnosti, vždy to bude podobné ;)

Nemusi to preci byt podobne, vzdyt at se autori vytahnou a neco vymysli. Podivej treba na detektivky v TV (teda v TV moc nejdou, HBO, Netflix, Amazon), vzdycky si rikam, ze uz se neda nic vymyslet a pak prijdou s necim novym navic podle skutecne udalosti a ono je to zase fantasticke a uplne jine. Ted z posledni doby Escape at Dannemora, The Act, to jenom koukam a neverim vlastnim ocim, ze se neco takoveho da vubec tak poutave natocit a jeste se to fakt stalo.

A tobe to nevadi furt dokola k uzoufani opakovat to same, vylez na rozhlednu jedna, vylez na rozhlednu dva, vylez na rozhlednu tri a stale dokola treba stokrat. Znic hlidkove stanoviste cislo jedna, dva, tri, ...., furt dokola a to snad ani nemluvme o tom, ze by si autori mohli dat praci s charaktertem postav. Zrovna Far Cry je od trojky naprosto silene, porad ten samy charakter hrdiny i padoucha, az ted v placenem pridavku petky vymenili chlapa za dve zenske a to bylo vsechno, jako kdyby byl jeden jedinej archetyp zlocince a ten se musi furt opakovat dokola.

Vzdyt se podivej na serii GTA, kterou bych ja teda nehral, koukal jsem jenom na gameplay, protoze proste se tam hraje za ciste gaunery a to mne vadi. Ale aspon kazdej ten gauner ma nejakej vlastni charakter a nejedou to jak pres kopirku. To delaji az jine hry, ktere kopiruji charaktery z GTA (Mafie3).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny