Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co dělat když se zacyklí Far Cry 4

Zdaleka ne, principy jsou stejne, ale FC4 je rozbita hra, ve ktere neplati prirodni zakony, to v FC3 nebylo, nebo ne tak vyrazne. Stve me, jak moc pridali postavy a zvirata, aby to nebylo prazdne. Jelikoz ale Ubisoft neumi AI, tak dochazi k tomu, ze napriklad pozoruji sve spolupracovniky se Zlate stezky, jak uz pet minut narazi v aute do prekazky a stale dokola a nevyhnou se ji. Pak prijede dalsi auto pratel a narazi do nich, tak jich nekolik vybehne z aut a zustane tam jen ridic, ktery situaci vyresi tak, ze je prejede a jsou vsichni mrtvy. Jako fakt clovek neveri svym ocim, jak je ta hra debilni.

Nebo lezu na rozhlednu, vidim dva cervene kabaty - nepratele, kaslu na ne, vylezu na rozhlednu a sundam je odstrelovackou, vylezu teda do prvniho patra rozhledny a ti cerveni se mi pred ocima zmeni na modre, nebo treba podobne dochazi ke zmene auta na jine. Takovyhlech stupidit jsem si tedy v FC3 nevsimnul.

V FC3 jsem mel odstrelovacku s tlumicem a postupne jsem se naucil s ni resit uplne vsechno bez poplachu, malokdy to nevyslo. V FC4 neni, mam jen obyc odstrelovacku. Bohuzel s ni nejde resit temer nic, protoze v FC3 byl Ubisoftu jednoduchy postup odstrelovackou vytykan, tak se s tim tady vyporadali po ubisoftacku, zakreslim:

[86727-profesionalni-balistika-png]

Je to mozny? A to ani nemluvim o tom, ze me minomet dokaze sledovat i za kopcem a vystreli na kterekoliv strane vybehnu. Neuveritelna blbost Far Cry 4. Jasny adepta na nejpodelanejsi hru co jsem kdy hral. A tentokrat to neni o tom, ze by mi to neslo, jde, ale je to vazne debilni.

-

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny