Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co dělat když se zacyklí Far Cry 4

Staci opustit hru a pak kdyz do ni zase vlezu, tak jsem pred uplnym zacatkem mise a nemusim ji teda vubec plnit, coz jsem v tomto pripade nakonec udelal, nehratelne. Pravdepodobne jsem na to sel prilis brzo a jeste nemam takovy skill, abych to dal.

Jinak Far Cry 4 je opravdu blba hra, urcite posledni dil, ktery hraju. Za prve je to recyklat trojky, za druhe je ve vsem horsi. Jak je to idiotsky udelane, tak vas hra furt tlaci do mise, kterou treba ani plnit nemuzete. Napriklad:

Anita: Rychle, rychle, potrebujeme ziskat informace, jdi do tabora a rychle je sezen.
Ja: Jasne, jdu rychle na to. Teda nez tu misi muzu splnit, tak si potrebuju 14 dni plnit nejake vedlejsi, ale pak na to rychle jdu.

A podobne nesmysly jsou ve hre porad. Nebo treba, rychle tvoje stanoviste je pod nepratelskou palbou, potrebuji pomoc. Tak jsem se obratil a mazal tam a totalne jsem to tam vycistil. Kdyz mi to hra udelala za chvili podruhe, tak jsem jen konstatoval, vyserte si a pomozte si sami. Vykaslal jsem se na misi a ono to vubec nevadilo, akorat to napsalo za chvili mise neuspesna, ale stanoviste mame pod kontrolou dal. Takze ve vysledku tak resim vsechno, rozhodnu se, ze jdu zlikvidovat vysilani na zvonici, ok, jdu tam a na hru z vysoka kaslu, ze po mne chce cestou nejaky vedlejsi mise, proste absolutne nerespektuju co po mne hra chce a zjistuju pritom, ze se mi to vyplaci, cim dal vic. Preci si nebudu plytvat naboje ne.

Jenomze ve vysledku hra vubec nefunguje, jestli jsem mel ve Far Cry 3 jeste nejaky pocit vtazeni do deje, tak tady nic, proste prazdno.

Co je na hre hezky, opravdu povedena krajinka. Jenomze holt Frantici z Ubisoftu to zase museli zkazit tim nesmyslem s orlama. Ve hre vas neustale napadaji orli, ze to vubec nedava smysl, ze je to naprosta kravina, je Ubisoftu jedno, asi ma sef Ubisoftu nejakej komplex z orlu nebo co, tak si ho ve hre leci. Clovek si jen rika, co jeste za pitomosti muze Ubisoft vymyslet, masozraveho kapra? No divili byste se, ta jedna ryba ve hre, co po mne sla, je kaprovi dost podobna. :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny