Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nechapu ovládání hry Sleeping Dogs

Končím definitivně se Sleeping Dogs, je to opravdu blbá dokonce bych řekl zlá hra. Nejprve jsem si myslel, že to prostě je hra, se kterou jsem udělal chybu, že prostě nejsem cílovka. Sice je to určitě pravda, ale hra je opravdu ujetá a jak již jsem psal zlá. Zabíjení civilistů se mi silně příčí a opravdu toto ne.

Můj poslední úkol ve hře, kdy už to přeteklo přes všechno, bylo zlikvidování čtyřech protivníků v autech při nelegálních závodech. Hra v podstatě nutí během pronásledování zabíjet okolo stojící civilisty nebo jedoucí na motorce, neboť nemáte šanci jinak pachatele dopadnout. I tak se mi to nepodařilo, neboť nestačí do protivníka vjet a pocuchat mu auto tak, že v reálu už byste nenastartovali vy ani protivník, tady ho musíte doslova v tom autě ubít. Nechápu pointu takového jednání u jakéhokoli člověka, natož když já hraju policistu v policejním autě. Je to prostě hnus. Nakonec se mi podařilo sundat dva protivníky a stále byl ještě čas, což bylo nevídané, ale hrál jsem to snad po dvacáté, tak už jsem měl "natrénováno". Pak jsem se rozjel a napálil to v šílené rychlosti do třetího a byla tma, úplná tma která trvala jen chvíli než-li se zobrazila plocha operačního systému Windows. Sleeping Dogs DE totiž spadlo. Těžký jak prase, nesmyslný scénář a ještě to padá, to jako už dál ne. Hnus hnusáckej.

Musím říci, že jsem asi dlužnej Ubisoftu malou omluvu, po Sleeping Dogs uznávám, že to Far Cry 4 bylo sice otravný a generický, ale tohle je prostě sračka. Asi teprve začínám chápat, jak špatné taky hry můžou být a proč nakonec vezmou hráči za vděk i generickým neustále se opakujícím dějem FC nebo AC. Ale stejně má v mém žebříčku Ubisoft zastoupení, protože proste dělá i hodně špatné hry.

Měním teda svůj žebříček blbých her a už tam budu psát jen to, co bylo opravdu ve všech ohledech špatné a nemám ani slovo dobrého. Jestliže jsem něco nezvládl ovládat nebo se mi to zdálo nudné, do žebříčku to stejně nepatří, zde by mělo být opravdu jen to co nejde hodnotit pozitivně z žádného úhlu.

Žebříček hoven:
1. MotoGP 14 - Milestone
2. Sleeping Dogs - United Front Games + Square Enix London
3. Splinter Cell Conviction - Ubisoft
4. Ghost Recon Future Soldier - Ubisoft

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny