Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pokec: Narocne hry pro hardcore hrace

Diky.

44 hodin je krasny, to si myslim je i pro me realny to dohrat v nejakem rozumnem case, pokud to nebude nutne, tak navic plnit vsechno nechci, hodne moc me nebavi zavody v aute nebo motorce ci motokare. Mam rad zavodni hry, ale nemam rad zavody aut v akcnich hrach. :-)

Tak koukam lidi co hraji pres UPlay jako ja, sem herni cas nenapisou. Herni cas totiz UPlay neumi a UbiSoft to resi pres UbiSoft Club, kam je treba se spesl prihlasit a ktery jak jsem prave pres google zjistil, kdekomu nefunguje. Mne taky ne. Pise mi to, ze nemam zadnou kompatibilni hru a Far Cry 3 nemam zakoupeny. Sice ho pres Uplay hraju, v UbiStore ho mam koupeny, ale UbiClub o tom nevi. Njn, nejlepsi launcher je GOG Galaxy a Steam az na obcasne vypadky taky ujde, ale holt UPlay a Origin jsou kapitoly samy pro sebe. Nechapu, ze dalsi a dalsi vydavatele se serou do vytvareni hernich launcheru, kdyz na to nemaji a neumeji to. Proc to proste nenechaji na tech, co herni launcher udelat umeji. 3-[

Jasny, o tom vim KCD bude hodne narocny, budu se snazit zvolit nejakou okecavaci cestu, coz jsem slysel, ze docela take jde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny